Μαρία Καρυστιανού: «Έτσι λειτουργεί η συγκάλυψη, όλοι είχαν εντολές» (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ  | Ενημ. 29/05/2024, 17:39

Posted by Youmagazine Staff

 

Συγκλόνισε η Μαρία Καρυστιανού στην παράσταση του Λαζόπουλου για το έγκλημα των Τεμπών. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο.

Η παιδίατρος Μαρία Καρυστιανού έχασε την κόρη της Μάρθα στα Τέμπη. Image: Supplied

v

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ η Μαρία Καρυστιανού, στην παράσταση «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», όταν ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο έγκλημα των Τεμπών. Η ίδια, ανέβηκε στην σκηνή και μίλησε για τον αγώνα που δίνουν οι οικογένειες των θυμάτων για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα 57 θύματα στα Τέμπη, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται εμφανώς συγκινημένος δίνοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

«Δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω πια, μόνο να κερδίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην αντέδρασε κανένας εισαγγελέας και κανένας δικαστής απέναντι στην επιχείρηση συγκάλυψης που συντελέστηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, καθώς όπως ανέφερε «σαφώς ήταν σε πανικό».

«Όταν μέσα στις πρώτες ώρες ξεκίνησαν οι μπουλντόζες να αφαιρούν χώμα, και να μεταφέρεται με τα φορτηγά μπροστά στις οθόνες το βλέπαμε όλοι. Εμείς ήμασταν αλλού δεν καταλαβαίναμε, οι δικαστές δεν καταλάβαιναν; οι εισαγγελείς; Κανένας δεν καταλάβαινε τι γινόταν; Έτσι λειτουργεί όταν πρέπει να κάνεις συγκάλυψη. Όλοι είχαν εντολές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 κοντά στον οικισμό του Ευαγγελισμού Λάρισας, όταν επιβατική αμαξοστοιχία της εταιρείας Hellenic Train συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία της ίδιας εταιρείας που μετέφερε λαθραία ξυλόλιο, προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Στο βίντεο που ακολουθεί η κυρία Καρυστιανού εξηγεί τι έχει συμβεί με το ξυλόλιο και γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία στη δημοσιότητα.
ν

ν

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο στο YouTube,
ν

ν

 


Translate this post