Τραμπ: Θριαμβική υποδοχή μετά την καταδίκη του από στημένο δικαστήριο (vid)

Κατηγορία NEWS, Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 03/06/2024, 03:56

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού με την εμφάνισή του στην εκδήλωση μικτών πολεμικών τεχνών UFC 302.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσερχόμενος στην εκδήλωση. Πηγή: YouTube

v

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ντόναλντ Τραμπ έγινε δεκτός στο UFC 302, μια εκδήλωση μικτών πολεμικών τεχνών που πραγματοποιήθηκε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, με «βροντερό χειροκρότημα» από ένα πλήθος 15.000 θεατών, λίγες μέρες μετά την καταδίκη του από στημένο δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Καθώς ο Τραμπ πήγαινε προς τη θέση του, συνοδευόμενος από τον Ντάνα Γουάιτ, τον πρόεδρο του Πρωταθλήματος Ultimate Fighting (UFC), σταμάτησε για να ανταλλάξει χειραψία με πολλά άτομα, ενώ η εμφάνισή του έγινε δεκτή με ιαχές και παρατεταμένο χειροκρότημα από το πλήθος.
ν


ν

Ο 77χρονος πρώην πρόεδρος βρέθηκε ένοχος από δικαστήριο της Νέας Υόρκης και κινδυνεύει με φυλάκιση, επειδή δεν δήλωσε στην Εφορία τα χρήματα με τα οποία πλήρωσε μια πορνοστάρ! Να σημειωθεί ότι η κόρη του δικαστή είναι υπάλληλος στο κόμμα των Δημοκρατικών του Τζο Μπάιντεν!

Όπως δήλωσαν πολλοί ξένοι ηγέτες, δεν στέλνεις την αντιπολίτευση στη φυλακή για να κερδίσεις τις εκλογές.

Οι θαυμαστές του πρώην προέδρου ακούστηκαν να φωνάζουν «f*** Joe Biden» και «θέλουμε τον Τραμπ»!

Ο Τραμπ έσφιξε τα χέρια με πολλού θεατές και πόζαρε για φωτογραφίες. Αντάλλαξε επίσης θερμή χειραψία με τον σχολιαστή του ESPN MMA Τζο Ρόγκαν (Joe Rogan) που είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τραμπ μετά την περιπέτεια της δίκης του.

Τα προγνωστικά των εκλογών φέρνουν πρώτο τον πρώην πρόεδρο, με τον Τζο Μπάιντεν να υστερεί κατά πολύ στις δημοσκοπήσεις.

Το «κόμμα του Πολέμου» που βρίσκεται πίσω από τον Μπάιντεν θα πρέπει τώρα ή να δολοφονήσει τον Τραμπ, όπως είπε ο Τάκερ Κάρλσον, ή να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ώστε να μην γίνουν εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μπάιντεν κατέστρεψε την οικονομία μιας ήδη υπερχρεωμένης χώρας, στέλνοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία και τώρα δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει τη λάθος εκτίμηση που έκανε. Γι’ αυτό και χρειάζεται απεγνωσμένα μια νίκη στον πόλεμο εναντίον των Ρώσων, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, για να μην πούμε αδύνατο, χωρίς να οδηγηθούμε όλοι μαζί στον όλεθρο.

Γι’ αυτό πολλοί φοβούνται ότι η πάλαι ποτέ χώρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας ολισθαίνει προς τη δικτατορία, Οι ΗΠΑ συνεχίζουν μάταια τον πόλεμο στην Ουκρανία έχοντας εγκλωβιστεί σε ένα αδιέξοδο.

Ο Τραμπ έχει πει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως πρόεδρος είναι να σταματήσει την οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία.
ν


v

 


Translate this post