Τάκερ Κάρλσον: «Τα εμβόλια mRNA έχουν αλλάξει τους ανθρώπους» (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

WELLBEING  | Ενημ. 21/06/2024, 17:17

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι άνθρωποι δείχνουν διαφορετικοί, είναι πιο πειθήνιοι και πιο άβουλοι, λέει ο παρουσιαστής του Fox News.

«Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια για τον Covid», λέει ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής. Image: Supplied

v

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ παρατηρεί ο Τάκερ Κάρλσον στην ανθρώπινη συμπεριφορά, μετά τους εμβολιασμούς εκατομμυρίων ανθρώπων με τα εμβόλια mRNA. Υποστηρίζει ότι: «Η γονιδιακή θεραπεία έχει επηρεάσει τον εγκέφαλο. Οι άνθρωποι δείχνουν διαφορετικοί».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής στην εκπομπή του στο “X”, όπου φιλοξενούσε τον Σκοτσέζο συγγραφέα και παραγωγό ντοκιμαντέρ Νιλ Όλιβερ.

Όπως είπε, εξαιτίας της τροποποιητικής γονιδιακής θεραπείας mRNA: «Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ πιο συμβιβασμένοι με την πραγματικότητα. Αλλά και ταυτόχρονα δείχνουν σαν να είναι “ραγισμένοι”….» Και συνέχισε:

«Εάν έχετε ένα φάρμακο που θα μπορούσε δυνητικά να αλλάξει το DNA των ανθρώπων, και νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί, είναι αδύνατο μην παρατηρήσετε αλλαγές στη συμπεριφορά».

Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

«Αυτό είναι το επίμαχο σημείο και πρόσφατες μελέτες δείχνουν τη βλαβερή επίδραση των εμβολιασμών στο μυαλό», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Νιλ Όλιβερ

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία», πρόσθεσε ο Όλιβερ.
ν


ν

Θάνατοι και παρενέργειες

Κανείς δεν γνωρίζει τους πραγματικούς αριθμούς θανάτων και παρενεργειών από τα εμβόλια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι:

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2023, μόνο στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί 50.663 θάνατοι και 5.315.063 περιστατικά με παρενέργειες από τα εμβόλια mRNA για τον κορονοϊό (νευρολογικές παθήσεις, καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά, καρκίνοι κ.ά.).

Πρόκειται για τα εμβόλια των εταιρειών Pfizer-Biontech, Moderna, Oxford/AstraZeneca. Janseen, Novavax, Valneva και Vidprevtyn beta.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System), έχουν καταγραφεί οι θάνατοι 4.739 βρεφών, που έκαναν κάποιο από τα παραπάνω εμβόλια, από την έναρξη των εμβολιασμών έως 9 Μαΐου 2023.

Όσον αφορά τους ενήλικες, σύμφωνα με το CDC έχουν καταγραφεί 18.007 θάνατοι από ην έναρξη έως 23 Δεκεμβρίου 2023, αναφέρει το Associated Press.

Αλλά, όπως επισημαίνει ο Κάρλσον, το ζήτημα εστιάζεται στους ζώντες, που έχουν μετατραπεί σε πειθήνια και άβουλα όντα, που παρακολουθούν με απάθεια όσα συμβαίνουν, χωρίς να αντιδρούν.
v

 


Translate this post