Ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στον «βαθμό ακαταλληλότητάς» του (vid)

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 5/07/2024, 12:12  |  6/07/2024, 21:18  |  7/07/2024, 7:07  

Posted by Youmagazine Staff

 

«Είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα που έγινε αντιπρόεδρος», είπε ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη.

Απολύθηκε η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη

Ο 81 ετών πρόεδρος των ΗΠΑ δεν άλλαξε μόνο φύλο, άλλαξε και φυλή! Λέτε να τον κατέλαβε το “πνεύμα” της Καμάλα Χάρις; Image: Supplied

v

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΟΙΑ στον άνθρωπο. Ο Τζο Μπάιντεν, πρωτοπόρος όπως πάντα, δεν αρκέστηκε να αλλάξει φύλο και από άνδρας να δηλώσει ότι είναι γυναίκα! Άλλωστε το να αλλάζεις φύλο είναι του συρμού! Όχι! Ο Μπάιντεν προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά, αλλάζοντας και φυλή! Από γεννημένος λευκός, δήλωσε ότι είναι νέγρος!

Ένα ακόμη κατόρθωμα του ανοϊκού Αμερικανού προέδρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης περιέγραψε τον εαυτό του ως «μαύρη γυναίκα»

Ο Μπάιντεν έχασε τον ειρμό των σκέψεών του κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Philadelphia WURD, μπερδεύοντας προφανώς τον εαυτό του με την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Συγκεκριμένα είπε:

«Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανη που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα… που υπηρέτησε με μαύρο πρόεδρο. Περήφανος που συμμετέχω ως πρώτη μαύρη γυναίκα στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε, γιατί, κοιτάξτε… είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής»!
ν

«Εγώ διευθύνω τον κόσμο» (I’m running the world), είπε ο Μπάιντεν σε πρόσφαστη συνέντευξή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλο. Image: Supplied
ν

Ο Μπάιντεν δεν μπέρδεψε μόνο τον εαυτό του με την Καμάλα Χάρις, που είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που έγινε αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά μπέρδεψε και τις προεδρίες, λέγοντας, «ως γυναίκα υπήρξα αντιπρόεδρος ενός μαύρου προέδρου», δηλαδή του Μπαράκ Ομπάμα!
ν

Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τον εαυτό του με την αντιπρόεδρό του Καμάλα Χάρις. Image: Supplied
ν

Η σύγχυση φρενών εκτραχύνθηκε, με τον Μπάιντεν να πιστεύει ότι είναι επίσης μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αναφερόμενος στην Ketanji Brown-Jackson, την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή, που διορίστηκε από τον ίδιο το 2022.

Έκανε επίσης άλλους παράλογους ισχυρισμούς, όπως: «Είμαι ο πρώτος πρόεδρος που εξελέγη σε όλη την πολιτεία, στην πολιτεία Ντέλαγουερ, όταν ήμουν παιδί».

Ο βαθμός ακαταλληλότητας

Στις επιχειρήσεις υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται «βαθμός ακαταλληλότητας» και περιγράφεται ως εξής; Ένας εργαζόμενος ο οποίος ήταν αποδοτικός και παραγωγικός στον τομέα του, μόλις πάρει προαγωγή και γίνει προϊστάμενος ή διευθυντής, ξαφνικά αποδεικνύεται τελείως ακατάλληλος. Δηλαδή κάποιος μπορεί να είναι εκπληκτικός λογιστής, ή πωλητής, ή τεχνικός, αλλά μόλις η εργοδοσία τον προβιβάσει για να τον ανταμείψει για την καλή δουλειά του, ως προϊστάμενος και επικεφαλής κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και αποδεικνύεται ακατάλληλος. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «βαθμός ακαταλληλότητας» και οφείλεται στο γεγονός ότι χρειάζονται άλλες δεξιότητες για μια συγκεκριμένη θέση, π.χ. του χειρουργού, και άλλες για την αρχηγία ενός τομέα, π.χ. του διευθυντή νοσοκομείου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπάιντεν. Μπορεί να ήταν αποδοτικός ως γερουσιαστής και μετά ως αντιπρόεδρος, αλλά ως πρόεδρος υπερδύναμης έφτασε στον βαθμό της ακαταλληλότητάς του.
ν

Η Andrea Lawful-Sanders, παρουσιάστρια της εκπομπής “The Source” στον ραδιοφωνικό σταθμό WURD, έχασε τη θέση της ύστερα από την καταστροφική συνέντευξη του Μπάιντεν. Image: Supplied

ν

Απολύθηκε η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη

Η δημοσιογράφος Andrea Lawful-Sanders, η οποία πήρε συνέντευξη από τον Μπάιντεν την Τετάρτη 3 Ιουλίου, για το “The Earl Ingram Show” στον ραδιοφωνικό σταθμό Philadelphia WURD στην Πενσυλβάνια, έχασε τη θέση της, επειδή «δεν προστάτευσε τον πρόεδρο», σύμφωνα με τους επιτελείς του Λευκού Οίκου!

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «First of All» του CNN, οι ερωτήσεις που έκανε στον ανοϊκό πόεδρο δεν ήταν δικές της, αλλά της στάλθηκαν γραμμένες από τον Λευκό Οίκο και εκείνη απλώς τις αποδέχθηκε.

Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος πίεσε τον ραδιοφωνικό σταθμό να την απολύσει, επειδή «δεν προστάτευσε τον πρόεδρο».

«Ο πρόεδρος ήξερε τι θα τον ρωτούσα», λέει η Lawful-Sanders. «Ο Λευκός Οίκος προσπαθεί τώρα να αποδείξει την ζωντάνια, το σθένος και την οξύνοια του προέδρου, υπονοώντας ότι εγώ τον μπέρδεψα με τις ερωτήσεις μου. Δεν ξέρω τι θέλουν να πετύχουν. Είναι γεγονός ότι στέλνοντας τις ερωτήσεις πρώτα, πριν από τις συνεντεύξεις, ο πρόεδρος ξέρει τι να περιμένει».
ν


ν

 


Translate this post