Η Γιαγιά Βάνγκα για το 2025: Οι τρομερές προβλέψεις της Τυφλής Προφήτισσας (vid)

Κατηγορία NEWS, Προφητείες

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ  | Ενημ. 10/07/2024, 05:10  | 12/07/2024, 11:43

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Γιαγιά Βάνγκα, που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου 2001, λέγεται ότι είχε προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Η Βουλγάρα ψυχικός και θεραπεύτρια Βανγκελία Πάντεβα Ντιμιτρόβα (1911-1996). Image: Supplied

v

ΑΝΑΜΕΣΑ στις προφητείες που άφησε η Γιαγιά Βάνγκα είναι και μια, η οποία λέει ότι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει το 2025. Βέβαια όταν μιλάμε για το τέλος του κόσμου δεν εννοούμε απαραίτητα ότι ο κόσμος θα καταστραφεί. Εννοούμε ότι ο κόσμος θα πάψει να είναι έτσι όπως τον ξέρουμε.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται μετά από ένα καθοριστικό συμβάν, δεν συμβαίνουν όμως μέσα σε μια στιγμή, όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Συμβαίνουν σταδιακά και ολοκληρώνονται μέσα σε μήνες, χρόνια, ακόμη και αιώνες.

Η Γιαγιά Βάνγκα, γνωστή και ως Βανγκελία Πάντεβα Γουστέροβα, ήταν μια τυφλή Βουλγάρα ψυχικός, ευρύτατα γνωστή για τις θεραπευτικές και προφητικές ικανότητές της και όχι μόνο.

Με το προσωνύμιο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, η Γιαγιά Βάνγκα πρόβλεψε πολλά από τα δεινά του καιρού μας, όπως οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία.
ν

Η Γιαγιά Βάνγκα μπορούσε να προβλέπει το μέλλον. Image: Supplied
ν

Η Γιαγιά Βάνγκα πέθανε το 1996, αλλά οι οπαδοί της ισχυρίζονται ότι μίλησε για το μέλλον του κόσμου πριν πεθάνει, χωρίς να δίνει πάντα ακριβείς ημερομηνίες.

Μια από αυτές τις προφητείες αναφερόταν στο τέλος του κόσμου το 2023 λόγω των πυρηνικών βιο-όπλων και μιας ηλιακής καταιγίδας.

Ένας ψυχικός μοιάζει πολύ με την κεραία ενός ραδιοφώνου. Προσπαθεί να συντονιστεί και να συλλάβει τα κύματα του μέλλοντος, μπορεί όπως κάποιες φορές να πιάνει παράσιτα.

Παρ’ όλα αυτά, το 2022 ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κλιμακωθεί σε πυρηνική αναμέτρηση Ανατολής-Δύσης. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε την πανδημία του κορονοϊού 2020-2021, ενώ μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα έπληξε τη Γη στις αρχές Μαΐου 2024.
ν

Το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει το 2025, σύμφωνα με όσα προέβλεψε η Γιαγιά Βάνγκα. Image: Supplied
ν

Μια από τις τελευταίες απόκοσμες προβλέψεις της Τυφλής Προφήτισσας που ήρθε στην επιφάνεια είναι ο ισχυρισμός της ότι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει το 2025.

Η πρόβλεψη αυτή είναι σύμφωνη με μια άλλη πρόβλεψη, η οποία μιλά για τις αναστατώσεις που θα φέρει το 2025 το τέλος της Κάλι Γιούγκα ή Μαύρης Εποχής.

Μην ανησυχείτε! Η ανθρωπότητα δεν θα εξαλειφθεί μέχρι το 5079, ωστόσο η Αποκάλυψη θα ξεκινήσει το 2025, σύμφωνα πάντα με τη Γιαγιά Βάνγκα.
ν


ν

2025: Μια σύγκρουση στην Ευρώπη θα καταστρέψει τον πληθυσμό της ηπείρου.

2028: Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εξερευνούν την Αφροδίτη ως πηγή ενέργειας.

2033: Οι πάγοι στους πόλους θα λιώσουν, ανεβάζοντας τη στάθμη της θάλασσας σε καταστροφικά ύψη παγκοσμίως. 

2076: Ο κομμουνισμός, με την έννοια της μη εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, θα εξαπλωθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου. 

2130: Οι άνθρωποι θα έρθουν σε επαφή με εξωγήινες οντότητες. 

2170: Μια ξηρασία θα καταστρέψει μεγάλο μέρος του πλανήτη.

3005: Η Γη θα πάει σε πόλεμο με έναν πολιτισμό στον Άρη. 

3797: Οι άνθρωποι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Γη, επειδή θα έχει καταστεί ακατοίκητη.

5079: Ο κόσμος θα τελειώσει οριστικά. 

Να σημειωθεί ότι το ρολόι της Αποκάλυψης (Doomsday) ρυθμίστηκε φέτος στα 90 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, «αντανακλώντας τη συνεχιζόμενη κατάσταση ενός άνευ προηγουμένου κινδύνου που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».
ν


ν

 


Translate this post