Ποιος είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που πυροβόλησε τον Τραμπ (vid)

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 14/07/2024, 12:51  | 14/07/2024, 13:45

Posted by Youmagazine Staff

 

Η ύποπτη αδιαφορία της μυστικής αστυνομίας παρ’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και ήταν σκαρφαλωμένοι στις γύρωσ στέγες και σε επιφυλακή, οι αστυνομικοί δεν είδαν τον ελεύθερο σκοπευτή και αφού πυροβόλησε, τον σκότωσαν μετά. Image: YouTube

v

ΜΕΓΑΛΑ ερωτηματικά γεννά η ολιγωρία των αστυνομικών που ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του πρώην Αμερικανού προέδρου, οι οποίοι δεν «είδαν» τον ελεύθερο σκοπευτή που ήταν ξαπλωμένος σε μια στέγη με ένα μακρύκαννο όπλο.

Αυτό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι ένας πολίτης είχε καταδείξει τον ύποπτο στη μυστική υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ κι εκείνοι αδιαφόρησαν!

Αμέλεια ή κάτι άλλο;

Όπως είπε στο BBC ο υποστηρικτής του Τραμπ, που παρακολουθούσε τη συγκέντρωση από μακριά, είδε έναν άνδρα με ρούχα παραλλαγής, οπλισμένον με ένα τουφέκι να σκαρφαλώνει σε ένα κοντινό κτίριο. Ειδοποίησε τους αστυνομικούς, αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν!

«Παρατηρούσα αυτόν τον τύπο και τον είδα να σκαρφαλώνει σαν αρκούδα και μετά να σέρνεται στην οροφή του κτιρίου δίπλα μας…»

«Κρατούσε ένα τουφέκι. Έβλεπες καθαρά ότι ήταν τουφέκι».

«Τον έδειξα στους αστυνομικούς και περίμανα να γίνει κάτι».

«Ο Τραμπ μιλούσε. Γιατί συνεχίζει να μιλάει, αναρωτήθηκα. Γιατί δεν τον απομάκρυναν; Δεν τον ειδοποίησε η αστυνομία;»

«Αυτή ήταν η μόνη στέγη στην οποία δεν υπήρχαν επάνω αστυνομικοί»,πρόσθεσε ο πολίτης.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΒΒC αν είναι σίγουρος ότι από εκεί προήλθαν οι πυροβολισμοί, απάντησε: «Εκατό τοις εκατό».
ν

Ο πολίτης που αντελήφθη τον ελεύθερο σκοπευτή και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, μιλάει σε δημοσιογράφο του BBC. Image: Supplied
v

Σε μια χώρα, όπου οι πιο φιλειρηνικοί πολίτες κυκλοφορούν με ένα πιστόλι στο χέρι και οι όχι και τόσο φιλειρηνικοί με πολυβόλα και μπαζούκας, είναι βέβαιο πως καθένας που βρίσκεται απέναντι στο σύστημα, ακόμη κι αν προέρχεται από αυτό, κινδυνεύει να δολοφονηθεί. Πολύ περισσότερο αν αυτός είναι ο απρόβλεπτος και εκκεντρικός κύριος Τραμπ, που απειλεί να αφαιρέσει την εξουσία από τον Μπάιντεν και το «κόμμα του πολέμου».

Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο στην απόπειρα δολοφονίας να ήταν ανακατεμένη η CIA, που έχει στο ενεργητικό της πάμπολλες δολοφονίες Αμερικάνων και ξένων ηγετών. Εκτός από τις δολοφονίες των δυο Κένεντι, οι μυστικές υπηρεσίες ήταν αναμειγμένες στις δολοφονίες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ηγέτη των μαύρων, καθώς και του μαύρου ακτιβιστή Μάλκολμ Χ.
ν

Ο ελεύθερος σκοπευτής ήταν ανεβασμένος στη στέγη κοντινού κτιρίου, αλλά δεν τον είδε κανείς. Image: YouTube
ν

Αφού πρώτα πυροβόλησε, οι αστυνομικοί που ήταν σκαρφαλωμένοι στις γύρω στέγες τον εξουδετέρωσαν, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Επρόκειτο για τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, από το Μπέθελ Παρκ της Πενσυλβάνιας. Image: YouTube
ν

Συγκεχυμένες πληροφορίες

Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του ελεύθερου σκοπευτή που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Τραμπ. Πρόκειται για τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, από το Μπέθελ Παρκ της Πενσυλβάνιας. Σε ένα βίντεο, που είχε καταγράψει ο ίδιος έλεγε πως «μισεί τον Τραμπ» και «τους Ρεπουμπλικανούς».

Άλλες πληροφορίες των θέλουν μέλος της οργάνωσης «ANTIFA» και ακραίο οπαδό του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών.

Είναι γνωστό ότι η CIA προσεγγίζει περιθωριακά άτομα μειωμένης νοημοσύνης, τα οποία προσηλυτίζει και μυεί στους άνομους σκοπούς της, και τα εκπαιδεύει ως δολοφόνους, ενώ ενσπείρει στην ψυχή τους το μίσος μέσω ύπνωσης και άλλων ψυχολογικών μεθόδων χειραγώγησης. Πολλές φορές τα εθίζει στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ώστε να καταπνίξει κάθε πιθανή φωνή συνείδησης.
ν

Ο 20χρονος εκτελεστής Τόμας Μάθιου Κρουκς. Image: YouTube
ν

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Κρουκς εγκαταστάθηκε στην ταράτσα ενός διπλανού εργοστασίου, ούτε 120 μέτρα από το σημείο απ’ όπου ια μιλούσε ο Τραμπ. Έριξε τέσσερις σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκαν δυο άτομα που παρακολουθούσαν την ομιλία Τραμπ και τραυματίστηκε άλλο ένα. Πώς κατάφερε να «διαφύγει» της προσοχής των οπλισμένων αστυνομικών που κατόπτευαν τον χώρο από τις γύρω στέγες;

Η απόπειρα δολοφονίας γεννά πολλά ερωτηματικά.
ν


ν

 


Translate this post