Τρομακτικό βίντεο με τον εκτελεστή να ανοίγει πυρ κατά του πρώην προέδρου

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 14/07/2024, 18:47

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα τρομακτικό βίντεο δείχνει τον επίδοξο δολοφόνο να ανοίγει πυρ εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από μια ταράτσα.

Ο Κρουκς εμφανιζόταν ως «καλός μαθητής». Image: YouTube

v

ΕΝΑ τρομακτικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ο επίδοξος δολοφόνος άνοιξε πυρ εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την ταράτσα ενός εργοστασίου, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, πριν σκοτωθεί από τους ελεύθερους σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας δευτερόλεπτα αργότερα.

Το βίντεο που έλαβε το TMZ δείχνει έναν ένοπλο, τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ντυμένο με στολή παραλλαγής και ξαπλωμένο μπρούμυτα, να στοχεύει και να πυροβολεί τον πρώην πρόεδρο από μια ταράτσα περίπου 125 μέτρα μακριά από τη υπαίθρια συγκέντρωση του Μπάτλερ της Πενσυλβάνιας, λίγο έξω από το Πίτσμπουργκ.
ν

Ο 20χρονος εκτελεστής, ξαπλωμένος μπρούμυτα, στοχεύει με το όπλο προς την προεκλογική συγκέντρωση. Image: YouTube
ν

Αστυνομικοί στέκονται πάνω από το άψυχο σώμα του Κρουκς, μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Image: YouTube
ν

Ο ένοπλος πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε με επτά φορές εναντίον του πρώην προέδρου, προτού σκοτωθεί από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Στο βίντεο ακούγονται οι θεατές να ουρλιάζουν και να πανικοβάλλονται, καθώς βλέπουν τον Κρουκς και ακούν τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω τους, σύμφωνα με το TMZ.

Το βίντεο αναδημοσίευσε επίσης η New York Post.

ν

ν

Προηγουμένως, τουλάχιστον ένας πολίτης είχε καταδείξει τον ύποπτο στη μυστική υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν!
ν

 


Translate this post