Άστρα & Ζώδια: Τι να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Μηνιαίες προβλέψεις

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο αστρολογικός σας οδηγός για το καλοκαίρι

Λαχταράτε λίγο καλοκαιρινό τσιτσίρισμα στην ερωτική σας ζωή; Να τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τις σχέσεις σας.

Θα συναντήσετε την αγάπη αυτό το καλοκαίρι; Image: Pixabay

v

ΚΑΘΕ ζώδιο έχει φέτος μια πιο τυχερή μέρα του καλοκαιριού που μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το καλοκαίρι, επομένως δεν θα υπάρχουν ερωτικά δράματα. Οι ευνοϊκές θέσεις των άστρων κάνουν τα πράγματα πιο φωτεινά για όλους. Άραγε, τι σας επιφυλάσσει η τύχη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου;

Δείτε παρακάτω τι να περιμένετε για την ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι με βάση το ζώδιό σας.
ν

ν

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Το παρελθόν σας καλεί

Κάποιος από το παρελθόν πρόκειται να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι, και πολύ πιθανόν να ανήκει σε ζώδιο του Νερού (Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός). Είναι κάποιος που κάποτε αγαπήσατε βαθιά, αλλά αν είστε ευχαριστημένοι με τον τωρινό σας σύντροφο, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας στενός φίλος ή ένας από καιρό χαμένος εξάδελφος!

Αυτό το καλοκαίρι: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας

Αυτό το καλοκαίρι, η μοίρα έχει σχέδια για τις σχέσεις σας. Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο βήμα είναι να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας, να πιστέψετε σ’ αυτόν και να αναγνωρίσετε την αξία του. Ήρθε η στιγμή να βάλετε τον εαυτό σας στο κέντρο του κόσμου σας. Καλλιεργήστε μια καλή σχέση με τον εαυτό σας και δείτε τη ζωή σας να μεταμορφώνεται. Όπου χρειάζεται, κάντε αλλαγές και επαναπροσδιορίστε την πορεία σας.

Όσοι είστε δεσμευμένοι, βεβαιωθείτε ότι είστε ελεύθεροι και οι δύο να χαρείτε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, διατηρώντας την ανεξαρτησία της προσωπικότητάς σας και τα ιδιαίτερα γνωρίσματά σας. Είναι σημαντικό πριν ασχοληθείτε με τις κοινές σας επιδιώξεις και τις περιπέτειες.
ν

ΤΑΥΡΟΣ  (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Το καλοκαίρι του έρωτα

Αυτό που ξεκινά ως καυγάς, σύγκρουση, αγχωτική κατάσταση ή χαοτικό επεισόδιο αποδεικνύεται μια αληθινή ρομαντική ιστορία! Όμως, τα άστρα σας θέλουν να πέφτετε έξω, να ενοχλείστε και να αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν! Πίσω από κάθε αντίθεση, σιγοκαίει ένας μεγάλος έρωτας!

Αυτό το καλοκαίρι: Κάντε στοχευμένες κινήσεις

Αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Αντί να ορμάτε στον έρωτα με το χαρακτηριστικό πάθος ενός ταύρου εν υαλοπωλείω, οι ρομαντικές σας αποφάσεις θα είναι πολύ πιο υπολογισμένες και μεθοδικές.

Είναι επίσης πιθανό να σας ελκύσει κάποιο διανοούμενο και ευφυές άτομο. Ο έρωτας θα περνάει όχι από το στομάχι, αλλά από τον εγκέφαλο, καθώς θα βρείτε κάποιον με τον οποίο σας δένουν κοινές επιδιώξεις, καθώς και νέες εμπειρίες και ενδιαφέροντα. Δεν χρειάζεται να κρύψετε την επιθυμία σας. Θυμηθείτε να μην το παίζετε τόσο cool σε σημείο που να φαίνεστε αδιάφοροι για ένα άτομο που επιθυμείτε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο!
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ  (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Κυνηγήστε αυτό που επιθυμείτε

Δείξτε λίγο περισσότερο δυναμισμό και μια υπέροχη νέα σχέση θα ξεκινήσει, ακόμη κι αν πρόκειται για τον ήδη υπάρχοντα σύντροφό σας! Κάθε αλλαγή προέρχεται από την ισχυρή φαντασία σας! Αν είστε μόνοι, ένα άτομο έξυπνο, φιλόδοξο και ισχυρό από κάποιο ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), θα κλέψει την καρδιά σας

Αυτό το καλοκαίρι: Φιλία και έρωτας συγχωνεύονται

Η δημοτικότητα και η τύχη σάς ακολουθούν, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 25 Μαΐου, με την επιρροή του να διαρκεί περίπου για ένα χρόνο. Με την έναρξη αυτής της διέλευσης, ακριβώς πάνω στην ώρα των καλοκαιρινών εξορμήσεων, να περιμένετε πολλές κοινωνικές ευκαιρίες. Πολύ πιθανό να συναντήσετε τον ιδανικό έρωτα είτε μέσω κοινών φίλων είτε σε κάποια ομάδα στην οποία ανήκετε.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να δεθείτε ερωτικά με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να αισθανθείτε τον νέο σας αγαπημένο σαν ένα καλό φίλο. Σε κάθε περίπτωση, το δραστήριο μυαλό σας, το ελεύθερο πνεύμα σας και η ιδιόρρυθμη φύση σας είναι σίγουρο ότι θα ελκύσουν έναν εραστή κοντά σας, ενώ ο μαγνητισμός του Δία θα κάνει όλη τη διαδικασία απλή και εύκολη.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22 Ιουνίου – 23 Ιουλίου)

Είστε στο σωστό δρόμο

Η ασφάλεια είναι το θεμέλιο και ο οδηγός για κάθε σοβαρή σχέση των Καρκίνων, στο τέλος της ημέρας (ή της νύχτας). Τα άστρα λένε ότι πλησιάζετε πολύ κοντά σε αυτό που αναζητάτε αυτό το καλοκαίρι. Πώς θα γίνει; Να είστε κοινωνικοί, απλόχεροι, φιλόξενοι και –πάνω απ’ όλα– θετικοί. Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι.

Αυτό το καλοκαίρι: Ανάγκη για σταθερότητα

Αναμένεται μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο τομέας των σχέσεών σας φωτίζεται από την Πανσέληνο στις 21 Ιουλίου. Παρ’ όλα αυτά, οι ανάγκες σας είναι περισσότερο συναισθηματικής φύσης, παρά ερωτικής. Η περιπέτεια δεν σας ελκύει τόσο, όσο η σταθερότητα, η πρακτικότητα και η ασφάλεια.

Οι εραστές μπορεί να δυσκολευτούν να σας πλησιάσουν όταν η καρδιά σας λαχταρά την συναισθηματική πληρότητα. Για εσάς, η στοργή και το ενδιαφέρον εκδηλώνονται μέσω πράξεων και ποιοτικού χρόνου. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν δεν σας ελκύουν οι παθιασμένες εκρήξεις αδρεναλίνης στον τομέα της αγάπης. Αντίθετα, κλείνετε έναν συναισθηματικό κύκλο και συνειδητοποιείτε ποιον και τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση.
ν

ΛΕΩΝ  (24 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Μια φιλία μετατρέπεται σε κάτι άλλο

Μια γνωριμία, ή μια φιλική σχέση, ακόμη και μ’ έναν συνάδελφο, μετατρέπεται σε κάτι άλλο. Βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι πριν, και το αίσθημα είναι αμοιβαίο. Ίσως υπάρξει κάποιος δισταγμός, αλλά καθώς ο χρόνος κυλά, τα αισθήματα μεγαλώνουν και η ερωτική χημεία αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να είναι ζώδιο της Γης ‒ Παρθένος, Ταύρος ή Αιγόκερως.

Αυτό το καλοκαίρι: Έρωτας πολλών μεγατόνων

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο πάθος για εσάς, αγαπητοί Λέοντες. Η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας έως τις 4 Αυγούστου, σηκώνοντας κύματα φλογερού πόθου και κάνοντας την ερωτική σας ζωή να απογειώνεται. Οι επιθυμίες σας θα είναι αυξημένες και ο αισθησιασμός σας στα ύψη.

Ο έρωτας ήταν πάντα πολύ εύκολη υπόθεση για εσάς και η ερωτική σας ζωή, αυτό το καλοκαίρι, είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτη από τολμηρές εκδηλώσεις στοργής. Τα συναισθήματα, άλλωστε, δεν μπορούν να είναι χλιαρά όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα. Οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες και τα λόγια είναι περιττά. Αυτός ακριβώς ο ενθουσιασμός και τα δυνατά συναισθήματα σας οδηγούν σε ρομαντικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Μια απόφαση αλλάζει το μέλλον

Το φετινό καλοκαίρι είναι καυτό όχι μόνο εξαιτίας του καύσωνα. Τα άστρα μιλούν να πάθος, έρωτα, εκδήλωση αισθημάτων, μεγάλες στιγμές διασκέδασης και χαράς! Οι διακοπές στο εξωτερικό θα ήταν το τέλειο τονωτικό και θα σας φέρει πολλά από τα προαναφερθέντα! Ωστόσο, θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις…

Αυτό το καλοκαίρι: Χτίστε πνευματικούς δεσμούς

Αυτό το καλοκαίρι προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία δεσμών αγάπης που βασίζονται πάνω σε κοινές αξίες και προσδοκίες. Στις 5 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να βρείτε το άτομο που πραγματικά σας ταιριάζει.

Τα κοινά ενδιαφέροντα και το έξυπνο μυαλό του θα αποτελέσουν τη βάση της σχέσης σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας θέλει και παρορμητισμό. Μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τα πάντα με τη λογική, να απορρίπτετε τα συναισθήματά σας ή να τα ελέγχετε. Αφήστε την αγάπη να πάρει τον δρόμο της. Αφήστε κατά μέρος τον έλεγχο και την τελειομανία. Έτσι, θα χαρείτε τον έρωτα, ακόμη και στην πιο εγκεφαλική του μορφή!
ν

ΖΥΓΟΣ  (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Αυτό που ζητάτε

Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, όχι σε αυτό που δεν θέλετε. Όταν προσηλωνόμαστε στην έλλειψη και την αρνητικότητα, στην πραγματικότητα προσελκύουμε περισσότερη αρνητικότητα, γιατί εκπέμπουμε δομήσεις σε αυτήν τη συχνότητα. Γίνετε μαγνήτης για τα όνειρά σας!

Αυτό το καλοκαίρι: Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

Αυτό το καλοκαίρι, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας. Οι σχέσεις που κάνετε τώρα θα έχουν μια αύρα πεπρωμένου. Αντί να επιλέξετε επιφανειακές σχέσεις, τολμήστε να επιδιώξετε πιο ουσιαστικές και βαθιές προσεγγίσεις στον έρωτα. Με τον Βόρειο Δεσμό του πεπρωμένου στον τομέα των σχέσεών σας, η προσωπική σας ζωή μεταμορφώνεται. Αντί να προσελκύετε εραστές που περιορίζουν την αυτοέκφρασή σας, ελκύετε εκείνα τα άτομα που απελευθερώνουν τον ρομαντισμό σας, ενώ παράλληλα σας εμψυχώνουν και σας ενδυναμώνουν.

Το πεπρωμένο σάς στέλνει έναν ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε αυτή την υπέροχη εμπειρία. Τα μαθήματα που πήρατε έως τώρα αποδίδουν και σας χαρίζουν μοναδικές, ρομαντικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας για πάντα.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ξυπνούν συναισθήματα

Αυτό το καλοκαίρι ξυπνά μέσα σας συναισθήματα δυνατά, γνώριμες ευαισθησίες και μαγικές σκέψεις – όλα αυτά τυλιγμένα σε ένα πέπλο μυστικοπάθειας! Στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς βρίσκεται κι ένα άλλο ζώδιο του Νερού – Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός.

Αυτό το καλοκαίρι: Το ντεζα-βου του έρωτα

Ο Κρόνος, ο πλανήτης της ωριμότητας, είναι ανάδρομος αυτό το καλοκαίρι και καθώς βρίσκεται στον αισθηματικό σας τομέα, έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε προηγούμενες σχέσεις και ατυχίες του παρελθόντος. Για κάποιους από εσάς, αυτό σημαίνει ότι θα προσελκύσετε έναν παλιό έρωτα. Για κάποιους άλλους, σημαίνει ότι μπορεί να προσελκύσετε κάποιον πολύ διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας τύπο.

Καθώς η φαινομενική κίνηση του Κρόνου προς τα πίσω σάς ζητά να δείτε την αγάπη από μια διαφορετική οπτική γωνία, παίρνετε νέες, ώριμες αποφάσεις στο «ακανθώδες» αυτό ζήτημα. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν καλείστε να «σπάσετε» το ερωτικό κατεστημένο και να ξεπεράσετε τον παλιό τρόπο σκέψης σας.\, όσον αφορά τον έρωτα, προκειμένου να αποφύγετε να κάνετε τα ίδια λάθη.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Θεραπεία και ανανέωση

Αυτή είναι μια κομβική εποχή για να στρέψετε το βλέμμα σας από το θλιβερό παρελθόν στο χαρούμενο και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε. Θεραπεύστε τις πληγές, συγχωρήστε τον εαυτό σας και προχωρήστε. Αφήστε το να φύγει! Ήταν ένα μάθημα ζωής, τίποτα περισσότερο.

Αυτό το καλοκαίρι: Μια περιπέτεια μι’ αγάπη μικρή

Ο Δίας στους Διδύμους προικίζει τον τομέα των σχέσεών σας με τύχη και επεκτατική διάθεση. Μην διστάσετε να πάρετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και να φύγετε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, μόνο οι δυο σας. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε νέα μέρη στον τόπο σας είτε μακριά σε ξένες χώρες, το σίγουρο είναι ότι θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό που θα τον μεταδώσετε και στους αγαπημένους σας.

Για εσάς, ο έρωτας πρέπει να είναι συναρπαστικός, περιπετειώδης και να ικανοποιεί τις διανοητικές σας ανησυχίες. Τολμήστε λοιπόν να εκφράσετε τον έρωτά σας ελεύθερα και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Τρέξτε στο ηλιοβασίλεμα, πιασμένοι χέρι-χέρι, εξερευνώντας αχαρτογράφητες περιοχές. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει ο γενναιόδωρος Δίας να ζήσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο αγάπη και έρωτα.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Το παιχνίδι μεταμορφώνει το καλοκαίρι

Η ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι θα είναι σημαντική, και αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι. Η εποχή χαρακτηρίζεται από ένα θέμα δυναμικής ισχύος και όλα αλλάζουν. Ίσως χρειαστούν νέες ισορροπίες, πιθανόν θυσίες, ακόμη και συμβιβασμοί. Εσείς έχετε τα κλειδιά! Πόσο ισορροπημένοι νιώθετε με τον σύντροφό σας; Ή, αν είστε μόνοι ή μόνες, πόσο ισορροπημένοι θέλετε να αισθάνεστε; Απαντήστε τίμια.

Αυτό το καλοκαίρι: Έρωτας παντοτινός

Αυτό το καλοκαίρι, η Πανσέληνος σας φωτίζει όχι μια, αλλά δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 22 Ιουνίου και η επόμενη είναι στις 21 Ιουλίου. Η Πανσέληνος δείχνει πάντα κάτι που φτάνει στην ολοκλήρωσή του. Στην προκειμένη περίπτωση, σας καλεί να εξισορροπήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με αυτές της σχέσης σας.

Την περίοδο αυτή, θα συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα συναισθηματικής φύσης και καθώς κλείνει ένας κύκλος, βρίσκετε την ισορροπία μεταξύ της αφοσίωσης στη δική σας πορεία ζωής και του να είστε καλοί σύντροφοι. Όσοι είστε ελεύθεροι, το καλοκαίρι σας προετοιμάζει για ώριμες, σοβαρές σχέσεις. Προετοιμαστείτε για έναν νέο έρωτα με ένα άτομο που θα έχει ακεραιότητα, ποιότητα και κυρίως την διάθεση να μείνει κοντά σας και μετά το τέλος του καλοκαιριού.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  (22 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Αποκάλυψη μυστικών

Μυστηριώδεις, μαγικές δονήσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι, κάνουν αόρατες δυνάμεις να λειτουργούν υπέρ σας. Η Πανσέληνος στις 19 Αυγούστου ντύνει το ζώδιό με ψευδαισθήσεις, μυστικά και μυστήρια. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται –άγνωστο σε εσάς αυτή τη στιγμή– πιθανόν Καρκίνος ή Ιχθύς. Κρύβει κάποιο μυστικό και η σχέση μαζί του θα είναι σαν ταινία, σαν ονειροπόληση, σαν όλα αυτά που επιθυμείτε!

Αυτό το καλοκαίρι: Ανέμελα παιχνίδια

Ο Δίας στους Διδύμους διέρχεται από τον αισθηματικό σας τομέα φέρνοντας καλά νέα, φίλοι Υδροχόοι. Θα υπάρχει σίγουρα άφθονη αγάπη και θα έχετε πολλές επιτυχίες αυτό το καλοκαίρι. Να έχετε υπόψη σας πως ό,τι ψάχνετε, σας ψάχνει. Οι συμπάθειες θα είναι αμοιβαίες, οι σχέσεις θα προχωράνε χωρίς προβλήματα και η ελκτική σας δύναμη θα βρίσκεται στα ύψη. Γενικά, υπάρχει μια αίσθηση έρωτα και περιπέτειας στον αέρα.

Καθώς βιώνετε το ερωτικό παιχνίδι, τη δημιουργικότητα και τις διασκεδαστικές περιπέτειες, το εσωτερικό σας παιδί αισθάνεται ξανά αναζωογονημένο, χάρη σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Η αίσθηση της ελευθερίας δίνει νέα πνοή στην αισθηματική σας ζωή, υπενθυμίζοντάς σας τις απλές απολαύσεις στον έρωτα.
ν

ΙΧΘΥΕΣ  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Χρειάζεται ένα γερό ξεκαθάρισμα

Αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνετε ένα καλό σκούπισμα και ν’ απαλλαγείτε απ’ όλα όσα σας βαραίνουν και σας ενοχλούν. Χρειάζεται αποσυμφόρηση, ακόμη και απομάκρυνση από οτιδήποτε σας έχει εμποδίσει, ή συνεχίζει να σας εμποδίζει. Από οτιδήποτε έχει εκτροχιάσει, αναστατώσει ή πληγώσει την ερωτική σας ζωή στο παρελθόν ή στο παρόν. Όταν κάθε αρνητικό φύγει, θα ανοίξει ο δρόμος της ευτυχίας.

Αυτό το καλοκαίρι: Έρωτας είναι η αιτία

Ο έρωτας είναι μια σοβαρή υπόθεση για εσάς, φίλοι Ιχθείς, αυτό το καλοκαίρι. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας και η ανάδρομη πορεία του σας κάνει να ξανασκεφτείτε τι είναι αυτό που αναζητάτε σε έναν σύντροφο. Απ’ ότι φαίνεται, δεν ψάχνετε για μια φευγαλέα επαφή. Αντίθετα, η σοβαρή ενέργεια του Κρόνου σας γειώνει και σας ζητά να σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε σε αυτό το σημείο της ερωτικής σας ζωής. Η επανεξέταση προηγούμενων προσεγγίσεων σάς επιτρέπει να κόψετε ξεπερασμένες συνήθειες και νοοτροπίες σχετικά με τις σχέσεις σας.

Έτσι, όταν ο φτερωτός θεός σας επισκεφθεί κάτω από τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο, θα είστε έτοιμοι να τον υποδεχτείτε και να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα που θα σας αποζημιώσει για όλες τις προηγούμενες απογοητεύσεις.
ν

 


Translate this post