Έφηβος κλέφτης τηλεφώνου σκοτώνεται αυτοστιγμεί από λεωφορείο (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ  | Ενημ. 22/07/2024, 4:17  |  22/07/2024, 5:24

Posted by Youmagazine Staff

 

Η στιγμή που ένας έφηβος αρπάζει ένα κινητό τηλέφωνο από έναν ηλικιωμένο πριν χτυπηθεί θανάσιμα από λεωφορείο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Αριστερά: Η αρπαγή του τηλεφώνου. Δεξιά: Η στιγμή που ο νεαρός κλέφτης χτυπιέται θανάσιμα από το λεωφορείο. Image: Χ

v

ΑΣΧΗΜΟΙ καιροί για κλέφτες. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ένας έφηβος αρπάζει ένα κινητό τηλέφωνο από έναν ηλικιωμένο πριν χτυπηθεί θανάσιμα από διερχόμενο λεωφορείο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στη Λάπα, ένα προάστιο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν 17χρονο, ο οποίος φοράει καπέλο του μπέιζμπολ, σκούρο μπλουζάκι και σορτς, να περπατά κοντά σε μια διάβαση πεζών, και να προσπερνά το 71χρονο θύμα, το οποίο μιλάει στο τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο
ν


ν

Ο νεαρός κάνει μεταβολή, αρπάζει το τηλέφωμο από το χέρι του άνδρα και το βάζει στα πόδια.

Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακριά. Μια δεύτερη κάμερα ασφαλείας τον δείχνει να διασχίζει τρέχοντας έναν πολυσύχναστο δρόμο, ακριβώς τη στιγμή που περνούσε ένα λεωφορείο με μεγάλη ταχύτητα. Μέσα στον πανικό του, ο νεαρός δεν το προσέχει, το λεωφορείο τον χτυπά και το κορμί του άτυχου κλέφτη μπλέκεται στις ρόδες. Το όχημα τον παρασύρει για αρκετά μέτρα πριν σταματήσει.
ν

Ο 17χρονος αρπάζει το τηλέφωνο του ηλικιωμένου. Image: X
v

Και παρασύρεται από το λεωφορείο. Image: X
v

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Brasilandia, αλλά δεν επέζησε.

Όπως σχολίασε ένας χρήστης στα social media: «Πέθανε για ένα γ@μημένο τηλέφωνο. Πιθανότατα θα το πουλούσε 100 δολάρια. Τόσο αξίζει η ζωή αυτές τις μέρες».

Η φτώχεια στη Βραζιλία είναι μεγάλη. Το 28,4% του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ το 31 % του πληθυσμού εκτιμάται ότι υποφέρει από μέτρια ή σοβαρή επισιτιστική ανασφάλεια.
ν

 


Translate this post