Ζώδια – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αύγουστος 2024

Κατηγορία Μηνιαίες προβλέψεις

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  | Ενημ. 31/07/2024, 08:02

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Αύγουστος είναι ευνοϊκός για όλα τα ζώδια, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Παράλληλα ευνοεί τα οικονομικά και τις συνεργασίες.

Image: Pixabay / News Media

v

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ είναι ένας πολύ καλός μήνας για όλα τα ζώδια, τόσο στον αισθηματικό τομέα, όσο και στον τομέα των ταξιδιών. Κατά τη διάρκειά του θα επικρατήσει γαλήνη στις σχέσεις, συντροφικότητα και εμπιστοσύνη στις προτάσεις συνεργασίας. Για όσους σκέφτονται να κάνουν ένα σημαντικό βήμα, τα μέσα του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή γι’ αυτό. Αυτή η περίοδος θα ενισχύσει τους οικογενειακούς και τους ερωτικούς δεσμούς.

Όσοι είναι μόνοι, θα δεχτούν καθοδήγηση από τις ουράνιες δυνάμεις και θα συναντήσουν κάποιον ή κάποια που θα πάρει στα σοβαρά τη νέα τους σχέση και δεν θα σβήσει με το τέλος του καλοκαιριού. Υπακούοντας στις παρακλήσεις των ανθρώπων, το σύμπαν ενορχηστρώνει αυτές τις μοιραίες συναντήσεις, οδηγώντας τα άτομα σε συμβατούς συντρόφους που ευθυγραμμίζονται με τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής είναι όλο σχεδόν το μήνα ανάδρομος (4-28 Αυγούστου) θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις θα οδηγήσουν σε μακροχρόνιες σχέσεις και στη δημιουργία ισχυρών οικογενειακών δεσμών. Η ανεξάρτητη εργασία θα αποδειχθεί καρποφόρα, θέτοντας τις βάσεις για μεγάλη πρόοδο όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη κίνηση. 

Ο Αύγουστος 2024 μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε την αγάπη, τη δέσμευση και την οικογένεια με ανοιχτή καρδιά και ξεκάθαρο σκοπό.

ν

ΚΡΙΟΣ  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ο Αύγουστος του 2024 φέρνει ένα κύμα τύχης και ευκαιριών για όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού. Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την επίλυση οικιακών ζητημάτων, είτε αφορούν οικογενειακές σχέσεις είτε καθημερινές καταστάσεις όπως ανακαινίσεις διαμερισμάτων. Οι Κριοί θα βρεθούν στο επίκεντρο των οικογενειακών συζητήσεων και συμβουλίων, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Η τελική ετυμηγορία θα εξαρτηθεί από την γρήγορη σκέψη και τα αστραπιαία συμπεράσματά τους.

Το πρώτο μισό του Αυγούστου μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους άτομα από το παρελθόν του Κριού. Πιθανόν να είναι πρώην εραστές που θέλουν να αναθερμάνουν μια σχέση. Η επιλογή θα πέσει στον Κριό, που θα πρέπει να θυμηθεί το ρητό ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές. Οι Κριοί θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις προηγούμενες εμπειρίες τους και να σκεφτούν αν το να ανοίξουν ξανά παλιά κεφάλαια ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες φιλοδοξίες και την ευημερία τους. 

Προς το τέλος του μήνα τα άστρα έχουν ετοιμάσει κάτι εξαιρετικό για τους ελεύθερους Κριούς. Θα συναντήσουν ένα όμορφο και ευγενικό άτομο, που μπορεί να προκαλέσει βαθιά και υπέροχα συναισθήματα. Είναι μια σπάνια και πολλά υποσχόμενη συνάντηση, με στοιχεία για μια βαθιά και ουσιαστική σύνδεση.
ν

ΤΑΥΡΟΣ  (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Για τους Ταύρους ο Αύγουστος επιφυλάσσει μια σειρά από ευχάριστες εμπειρίες και συναντήσεις. Αυτή η περίοδος θα φέρει κοντά στους Ταύρους ευγενικά και ευχάριστα άτομα σε διάφορες πτυχές της ζωής τους. Οι Ταύροι γίνονται πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία, κάτι που θα οδηγήσει σε νέες γνωριμίες συμβατές πνευματικά και συναισθηματικά. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι συνδέσεις να προκαλέσουν μια αίσθηση ερωτικού ενδιαφέροντος, δημιουργώντας έτσι μια περίοδο ευχάριστου και συνεχούς φλερτ σε πολλές κατευθύνσεις.

Στο δεύτερο μισό του Αυγούστου υπάρχει η δυνατότητα σύντομων ταξιδιών γεμάτα με ενδιαφέρουσες εμπειρίες και την ευκαιρία να γνωρίσετε υπέροχους νέους ανθρώπους. Αυτά τα ταξίδια θα δώσουν στους Ταύρους τη δυνατότητα να ενισχύσουν περαιτέρω τις κοινωνικές τους διασυνδέσεις και να διευρύνουν το δίκτυο γνωριμιών τους.

Οι Ταύροι θα ωφεληθούν και στον επαγγελματικό τομέα. Θα μπορούν να μεταφέρουν αβίαστα τις ιδέες και τις σκέψεις τους στους άλλους, με αποτέλεσμα τον κατάλληλο βαθμό θαυμασμού και αναγνώρισης. 

Συνοπτικά, ο Αύγουστος είναι για τους Ταύρους ένας πολλά υποσχόμενος μήνας Το φλερτ και οι απολαυστικές κοινωνικές συναντήσεις θα κάνουν αυτή την περίοδο αρκετά συναρπαστική. Στον επαγγελματικό τομέα, οι Ταύροι θα διαπρέψουν και θα τύχουν θαυμασμού και αναγνώρισης. Θα επιτύχουν πολλά, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι σε τάξη, καθώς ξεκινάνε νέα έργα. Ο Αύγουστος είναι μια εποχή θετικών συνδέσεων, προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικών επιτευγμάτων.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ  (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αν οι Δίδυμοι αναζητούν μια περίοδο οικονομικής ευημερίας, αυτή είναι ο Αύγουστος. Θα παρουσιαστούν απροσδόκητες πηγές εσόδων, φέρνοντας μια αξιοσημείωτη σταθερότητα στα οικονομικά τους. Αυτή η θετική οικονομική αλλαγή θα ανεβάσει τη διάθεση των Διδύμων και θα πυροδοτήσει το επιχειρηματικό τους πνεύμα. Κάποιοι Δίδυμοι μπορεί ακόμη και να συμμετάσχουν σε κερδοφόρες επιχειρήσεις, εκμεταλλευόμενοι τις προσοδοφόρες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η οικονομική εύνοια βρίσκεται στη σφαίρα της διαχείρισης των υφιστάμενων πόρων και όχι στην αναζήτηση κερδοφόρων επενδύσεων. Η αρχή του «less is more» θα αποδειχθεί χρήσιμη, διασφαλίζοντας μακροπρόθεσμα κέρδη και παρέχοντας ασφάλεια στις υπάρχουσες πηγές.

Στον ερωτικό τομέα, οι Δίδυμοι θα πάρουν την πρωτοβουλία, χωρίς να περιμένουν τα άλλο μέρος να κάνει πρώτο την κίνηση. Μια περιποίηση προσώπου και σώματος ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής θα τονώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που ανήκουν στους Διδύμους. Αυτή η προληπτική προσέγγιση και η πρωτοβουλία στις κινήσεις, θα φέρει ευνοϊκά αποτελέσματα στις προσωπικές σχέσεις. Με οικονομική σταθερότητα και προσωπική ενδυνάμωση, ο Αύγουστος πρόκειται να είναι για τους Διδύμους ένας ικανοποιητικός και ανταποδοτικός μήνας.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22 Ιουνίου – 23 Ιουλίου)

Τον Αύγουστο οι Καρκίνοι θα στρέψουν την προσοχή τους στις εξωτερικές πλευρές της ζωής. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Καρκίνοι θα έχουν έντονη επιθυμία να δημιουργήσουν μια όμορφη πρόσοψη, τόσο για τον εαυτό τους όσο και το σπίτι και το χώρο εργασίας τους. Τα άστρα ευθυγραμμίζονται ευνοϊκά για τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειές τους σε αυτούς τους τομείς.

Το μήνα των διακοπών, οι Καρκίνοι θα επιδοθούν σε δραστηριότητες όπως το μαύρισμα και το κολύμπι, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εμφάνισή τους. Μια δίαιτα με γεμάτες από βιταμίνες σαλάτες λαχανικών και φρούτων θα συμβάλει σε μια υγιή επιδερμίδα. Αυτή η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης θα ωθήσει τους Καρκίνους σε ανανέωση της γκαρνταρόμπας τους για την επερχόμενη ντεμί-σεζόν, αλλά θα πρέπει να προσέξουν να κάνουν οικονομία, παίρνοντας σοφές αποφάσεις για τις όποιες αγορές κάνουν.

Τα άστρα επιτρέπουν στους Καρκίνους να γίνουν τον Αύγουστο λίγο εγωιστές. Το τέλος του καλοκαιριού προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για αυτοσυγκέντρωση και προσωπική ανάπτυξη. Οι Καρκίνοι μπορούν να αγκαλιάσουν αυτή την περίοδο για να καλλιεργήσουν την ατομικότητά τους και να εξερευνήσουν τις δικές τους επιθυμίες, ευαισθησίες και ενδιαφέροντα.
ν

ΛΕΩΝ  (24 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Καλό είναι οι Λέοντες να χρησιμοποιούν τον Αύγουστο για ξεκούραση και φόρτιση μπαταριών. Οι διακοπές είναι απαραίτητες, αρκεί να επιλέξουν ένα ήσυχο μέρος μέσα στη φύση, μακριά από την πολυκοσμία, συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πολλοί Λέοντες θα επιζητήσουν τη μοναξιά, αντί για τα μοντέρνα και πολυσύχναστα θέρετρα, κι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Αυτό το μήνα οι Λέοντες θα κάνουν επίσης ταξίδια για επιχειρηματικούς λόγους, αρκεί να προσέξουν να μην έχουν απότομους τρόπους, αλλά να φέρονται διακριτικά και με διπλωματικότητα. Στη διάρκεια των ταξιδιών θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και να λαμβάνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις για την αποφυγή ατυχημάτων.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και οι ενδεδειγμένες προφυλάξεις, τόσο κατά το ταξίδι όσο και στις καθημερινές δραστηριότητες. Η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας, καθώς είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί τώρα παρά να καταλήξετε να περάσετε το τέλος του καλοκαιριού σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Τα άτομα που βρίσκονται κάτω από την επιρροή της Παρθένου μπορούν να περιμένουν μια πληθώρα ευκαιριών μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων και διευρύνοντας τον κύκλο γνωριμιών τους. Τον Αύγουστο οι Παρθένοι θα κάνουν νέες και χρήσιμες γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες πιθανά να έχουν ερωτικό υπόστρωμα.

Οι Παρθένοι θα έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν και να αιχμαλωτίσουν το πρόσωπο ή τα πρόσωπα, του ενδιαφέροντός τους. Είναι καλοί ομιλητές, γενναιόδωροι και τα δώρα τους όχι μόνο θα είναι ευχάριστα και ψυχαγωγικά, αλλά θα εξυπηρετούν κι έναν χρήσιμο σκοπό. Κάποιοι Παρθένοι θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν, κινητοποιημένοι από την επιθυμία τους για μια γεμάτη και αφοσιωμένη σχέση.

Ο Αύγουστος ευνοεί τα οικονομικά των Παρθένων, οι οποίοι, μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους σε διάφορες οικονομικές δραστηριότητες, θα γνωρίσουν κερδοφορία και επιτυχία στις επιδιώξεις τους.

Βέβαια τα έξοδα του γάμου, για όσους αποφασίσουν να δεσμευτούν, αναπόφευκτα θα απορροφήσουν ένα σημαντικό μέρος των κερδών. Ωστόσο, αυτά τα έξοδα θα ανοίξουν το δρόμο για μερικές πολύτιμες επενδύσεις σε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, τονίζοντας τη σημασία που δίνουν οι Παρθένοι στην οικοδόμηση ενός δυνατού και ευημερούντος μέλλοντος.
ν

ΖΥΓΟΣ  (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Τον Αύγουστο οι Ζυγοί θα φανερώσουν πρωτόγνωρες ιδιότητες που μπορεί να εκπλήξουν τόσο τους ίδιους όσο και τους γύρω τους. Το οικείο περιβάλλον θα δει τους Ζυγούς ως ενεργά, αποφασιστικά και αφοσιωμένα σε ένα σκοπό άτομα. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά μπορεί να μην γίνει καλά αποδεκτή από όλους και οι Ζυγοί πρέπει να προετοιμαστούν για πιθανές διαφωνίες και συγκρούσεις. Ωστόσο, θα διαπιστώσουν ότι απλά δεν έχουν ούτε τον χρόνο ούτε την ενέργεια να εμπλακούν σε τέτοιες διαμάχες.

Σπρωγμένοι από τη νέα ενέργεια, θα γίνουν πιο αποφασιστικοί, θα κόψουν αχρείαστες επαφές και θα επικεντρωθούν στα ζητήματα που έχουν σημασία. Ο Αύγουστος θα φέρει ευκαιρίες για νέες σχέσεις και γνωριμίες, τις οποίες οι Ζυγοί θα πρέπει να αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Συνοπτικά, ο Αύγουστος του 2024 θα γίνει μάρτυρας μιας αξιοσημείωτης μεταμόρφωσης στα άτομα του Ζυγού. Θα επιδείξουν αυξημένη δραστηριότητα, αποφασιστικότητα και παραγωγικότητα. Επιπλέον, η ενασχόληση με σωματικές δραστηριότητες θα αποδειχθεί ευεργετική για την ομορφιά, την υγεία και τη γενική ευεξία τους. Οι Ζυγοί πρέπει να ετοιμάσουν το ραντάρ τους για να εντοπίσουν ευκαιρίες που μοιάζουν να ευθυγραμμίζονται με τους στόχους και τους σκοπούς που έχουν.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί μπορούν να προσβλέπουν σε έναν μήνα γεμάτο ευκαιρίες για ανάπτυξη, ταξιδιωτικές εμπειρίες και προσωπική αναζωογόνηση. Παρά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, οι Σκορπιοί θα ευδοκιμήσουν στην απόκτηση νέων γνώσεων. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα φέρει συναρπαστικά εγχειρήματα, τόσο εντός της περιοχής τους όσο και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, προσφέροντας μοναδικές και εμπλουτιστικές εμπειρίες.

Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη για τους Σκορπιούς να αγκαλιάσουν την αυτοφροντίδα και να αποφύγουν την υπερπροσπάθεια, καθώς η ευημερία τους μπορεί να κλονιστεί εάν δεν καταφέρουν να ισορροπήσουν αποτελεσματικά την ενέργειά τους. Με χαλάρωση, διαλογισμό και στοχαστική ανάπαυση μέσα στη φύση, οι Σκορπιοί μπορούν να ανακτήσουν τη ζωτικότητά τους και να προετοιμαστούν για τους επόμενους μήνες. Ο Αύγουστος είναι ιδανική εποχή για να σχεδιάσουν και να ξεκινήσουν νέα έργα.

Ο Αύγουστος προσφέρεται επίσης για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη είναι βασικός παράγοντας για όλες τις σχέσεις –ερωτικές ή οικονομικές– και για όλες τις συνεργασίες. Εμπιστοσύνη σημαίνει αγάπη, αληθινή κατανόηση και πίστη.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Αύγουστος θα είναι για τους Τοξότες ένας λαμπερός, ικανοποιητικός και άκρως παραγωγικός μήνας. Η περίοδος αυτή θα εγκαινιάσει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας, αδέσμευτο χρόνο για προσωπικές επιδιώξεις και ασυμβίβαστη ανεξαρτησία από διαχειριστικούς περιορισμούς. Η ενισχυμένη πνευματική ικανότητα θα οδηγήσει στον γρήγορο ιδεασμό και στην ταχεία εκτέλεση αυτών των ιδεών. Αυτή η αυτονομία θα προκαλέσει αποφασιστική δράση, αυθορμητισμό και μια εκτεταμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Οι Τοξότες θα έχουν επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διαίσθησή τους και την καλλιτεχνική ερμηνεία της ζωής για να δημιουργήσουν κάτι που νιώθουν ότι αντικατοπτρίζει τον εαυτό τους ‒ ένα έργο ζωγραφικής, ένα τραγούδι, ένα ποίημα, μια φωτογραφία, ένα ανακαινισμένο δωμάτιο, μια γωνιά του κήπου, μια νέα εμφάνιση ή ακόμα και κάτι εξαιρετικά πανούργο!

Ο Τοξότης είναι το πιο τυχερό ζώδιο του φετινού καλοκαιριού! Οι εκπρόσωποι του ζωδίου ας δοκιμάσουν κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό κι ας δουν πού θα τους οδηγήσει. Η δυναμική αυτού του μήνα υπόσχεται θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής, καθιστώντας τον Αύγουστο μια εξέχαστη περίοδο για τους πνευματώδεις Τοξότες.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Ο φετινός Αύγουστος θα είναι μήνας έντονης σύνδεσης και αμοιβαίας κατανόησης για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, με τις κοσμικές ενέργειες να δημιουργούν μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα για αγάπη, φιλία και διαπροσωπικές σχέσεις. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και εκείνοι που είναι δεσμευμένοι θα έχουν βαθιές αλλαγές στην ερωτική τους ζωή, ενώ η αυξημένη εστίαση στην ενίσχυση των διαπροσωπικών δεσμών υπόσχεται επαγγελματική εξέλιξη. Η σταθερή διεκδίκηση, αλλά και η φιλική διακριτικότητα θα είναι ζωτικής σημασίας καθώς οι Αιγόκεροι θα κινούνται προς τους στόχους τους.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα βιώσουν αυξημένα επίπεδα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και έλξης. Για τις μοναχικές ψυχές, ο Αύγουστος φέρνει την υπόσχεση μιας συναρπαστικής αισθηματικής συνάντησης. Μπορούν να προσδοκούν ότι θα συναντήσουν κάποιον που όχι μόνο τραβάει την προσοχή τους αλλά και πυροδοτεί βαθιά συναισθήματα αγάπης. Αυτό το ξεχωριστό άτομο θα καλλιεργήσει μια άμεση και φυσική σύνδεση όπου η κατανόηση ανθίζει αβίαστα, ανεξάρτητα από περισπασμούς. Αυτή η σχέση θα οδηγήσει σε έναν βαθύ δεσμό, θέτοντας τις βάσεις για μια πολλά υποσχόμενη νέα δέσμευση.

Αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, οι ενισχυμένες διαπροσωπικές σχέσεις θα αποδειχθούν ευεργετικές για τους Αιγόκερους. Η απλή φιλικότητα συχνά αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλό θα είναι για τους Αιγόκερους να θέσουν τον Αύγουστο έναν ξεκάθαρο στόχο και να κινηθούν προς αυτόν με διακριτικότητα, αποφεύγοντας τις δυναμικές κινήσεις.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  (22 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Καθώς προχωρά ο μήνας, οι Υδροχόοι θα βρεθούν σε μια πορεία πνευματικής αναζήτησης και προσωπικής ανάπτυξης. Καλύπτοντας τα κενά στην εκπαίδευσή τους, οι Υδροχόοι θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους ξεκινώντας μακρινά εκπαιδευτικά ταξίδια ή συμμετέχοντας σε επιστημονική έρευνα μέσω παρατήρησης και πειραματισμού. Αυτή η διανοητικά διεγερτική περίοδος όχι μόνο θα εμπλουτίσει το μυαλό τους, αλλά θα συμβάλει και στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Αλλά ενώ το μυαλό των Υδροχόων θα πετά στα σύννεφα, τα χέρια τους θα ακουμπούν στη γη. Αυτό θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις τους, καθώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα αισθάνονται ότι τους φροντίζουν και θα συγχωρούν τυχόν απουσίες που μπορεί να υπάρξουν στη διάρκεια αυτού του μήνα.

Ο Αύγουστος προσφέρεται για εκκαθαρίσεις. Ήρθε η ώρα οι Υδροχόοι να κοιτάξουν το περιβάλλον τους και να εντοπίσουν πράγματα, ιδέες, ανθρώπους, ρόλους, συνήθειες και δεσμεύσεις, αλλά και μέρη που πλέον δεν εξυπηρετούν, δεν φέρνουν ανταμοιβές, κέρδη ή χαρά – που δεν προσφέρουν τίποτα. Και να αρχίσουν το ξερίζωμα. Να αρχίσουν να ξεριζώνουν από μέσα τους πρόσωπα, μέρη και πράγματα ένα-ένα. Να σπάσουν τις κλειδαριές και ν’ απελευθερώσουν τους κρατούμενους!
ν

ΙΧΘΥΕΣ  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι πλανητικές επιρροές κατά τη διάρκεια του Αυγούστου τονίζουν τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν οι σχέσεις στην επίτευξη επιτυχίας και θετικών αποτελεσμάτων. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές διασυνδέσεις ενδέχεται ν’ αποκτήσουν μια χροιά φλερτ, ενισχύοντας την αρμονία μέσα στις οικογένειες, τους κοινωνικούς κύκλους και τα επιχειρηματικά δίκτυα. Οι Ιχθύες θα αναζητήσουν καινοτομία, τρυφερότητα και πάθος, με την επιθυμία είτε να φέρουν νέους ανθρώπους στη ζωή τους είτε να αναζωογονήσουν τις υπάρχουσες σχέσεις.

Ωστόσο, οι Ιχθύες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα, καθώς οι παρορμητικές ενέργειες και τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα με γνώμονα την κερδοσκοπία μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες. Η διαφάνεια και η σύνεση πρέπει να έχουν προτεραιότητα όταν ασχολούμαστε με τα οικονομικά είτε τα δικά μας είτε άλλων.

Ο Αύγουστος δίνει στους Ιχθύς την έμπνευση, την αποφασιστικότητα και το σθένος για να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε μια αδικία ή ένα ζήτημα. Οι Ιχθύες πρέπει να είναι ευγενικοί και αξιοπρεπείς, αλλά ταυτόχρονα σταθεροί και ξεκάθαροι. Να προβάλλουν τις απαιτήσεις τους, να προκαλέσουν, να ανατρέψουν τα ισχύοντα. Θα δικαιωθούν σε ό,τι κάνουν και η ζυγαριά θα γείρει υπέρ τους, αλλά πρέπει να το επιβάλουν.
ν

 


Translate this post