Άστρα & Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2024

Κατηγορία NEWS, Μηνιαίες προβλέψεις

AΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  | Ενημ. 28/08/2024, 17:42

Posted by Youmagazine Staff

 

 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μηνιαίο ωροσκόπιο για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Image: Pixabay / News Media

v

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ του Φθινοπώρου του 2024 δεν θα δημιουργήσει κατάθλιψη σε κανέναν, καθώς το καλοκαίρι συνεχίζεται. Οι εποχές έχουν πλέον αλλάξει, ή μάλλον καταργηθεί με την παραδοσιακή έννοια. Στην Ελλάδα το κλίμα έγινε υποτροπικό και βιώνουμε ένα μόνιμο καλοκαίρι, καθώς το νότιο τμήμα της χώρας βρίσκεται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.

Το καλό κλίμα επηρεάζει και τις διαθέσεις. Επομένως μιλάμε για μια περίοδο που είναι καλή για να προγραμματίσετε την έναρξη νέων έργων, ή την ανάπτυξη εργασιών που μόλις άρχισαν να εκδηλώνονται στη ζωή σας. Γι’ αυτό πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας τυχόν μακροχρόνιες συγκρούσεις και άλυτα ζητήματα που δεν έχουμε καταφέρει να λύσουμε. Το να κουβαλάμε τώρα ένα τέτοιο βάρος θα εμπόδιζε όχι μόνο εμάς, αλλά το περιβάλλον μας.

Σύμφωνα με τα άστρα, πολλές πόρτες θα ανοίξουν μπροστά μας, πολλές από τις οποίες θα δούμε για πρώτη φορά. Σίγουρα αξίζει να πιάσετε το χερούλι καθεμιά από αυτές τις πόρτες και να τις ανοίξετε. Παραμείνετε λοιπόν προσηλωμένοι στο σκοπό σας και διαλέξτε συνεργάτες και συμμάχους πολύ προσεκτικά.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι εργάζονται για τον εαυτό τους. Φυσικά, θα υπάρχουν αποχρώσεις από εβδομάδα σε εβδομάδα και η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί αρκετά διαφορετικά για κάθε ζώδιο. Αλλά συνολικά, όσον αφορά όλες τις βασικές παραμέτρους, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καλός και παραγωγικός μήνας.

ν

ΚΡΙΟΣ  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Τον Σεπτέμβριο του 2024, οι Κριοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρκετά δύσκολες συνθήκες. Η έκβαση αυτών των αγώνων θα έχει μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τους αγαπημένους και τους φίλους τους. Ωστόσο, παρά το ότι μπορεί να κάνουν λάθη και να συναντήσουν αναποδιές, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα βγουν νικητές από την αναμέτρηση.

Στον τομέα της εργασίας, οι Κριοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν σε καταστάσεις που μπορεί να μην είναι όπως θα τις ήθελαν. Ευκαιρίες όμως θα συνεχίσουν να υπάρχουν, ακόμη κι αν οι συνθήκες δείχνουν το αντίθετο. Είναι σημαντικό να διατηρηθούν η εμπιστοσύνη και ο σκοπός στην επιδίωξη θέσεων ή στόχων που έχουν προσωπική σημασία. Αγνοήστε τις απόψεις των άλλων, ειδικά αν εξαντλούν την ενέργειά σας. Ακούστε το ένστικτό σας και μην αμφισβητείτε την ικανότητα που έχετε στη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, στις προσωπικές σχέσεις θα ήταν φρόνιμο ν’ ακούσετε και να εκτιμήσετε μια καλή συμβουλή.

Συνοψίζοντας, ο Σεπτέμβριος μπορεί να σημάνει το τέλος μιας σχέσης. Επίσης είναι  πιθανό να υπάρξει μια απροσδόκητη ατυχία ή προδοσία, με πιθανές οικονομικές αναποδιές. Ο συναισθηματικός πόνος μπορεί να προκύψει από την απιστία ενός αγαπημένου προσώπου. Όμως δεν είναι όλα αρνητικά. Ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να σημάνει το τέλος μιας δύσκολης περιόδου, ανοίγοντας το δρόμο για νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα.

ν

ΤΑΥΡΟΣ  (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Για τους Ταύρους ο Σεπτέμβριος έχει τόσο προκλήσεις όσο και καλά αποτελέσματα. Κάποια πράγματα που τώρα δεν σας ικανοποιούν, μπορεί να αποδειχτούν πλεονέκτημα στο μέλλον. Ο μήνας προσφέρεται για νέα έργα και για να βάλετε νέους φιλόδοξους στόχους. Η αξιοποίηση των ικανοτήτων σας στο μέγιστο βαθμό δεν πρέπει να γίνει αιτία δισταγμού, καθώς δεν βλάπτει κανέναν. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει τον φθόνο, αλλά αυτό είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας.

Ο Σεπτέμβριος του 2024 είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τους Ταύρους να ξεκινήσουν κάτι καινούριο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι άτομα με τις δικές τους μοναδικές ιδέες και στόχους. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δίνετε προσοχή στην ευημερία τους πιο συχνά. Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί ακόμη και να υποστείλετε τις δικές σας αρχές για χάρη των άλλων.

Αυτό το μήνα θα αναζητήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτή είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι σημαίνει για εσάς συναισθηματική σταθερότητα και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Αυτό το μήνα δεν θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις. Να είστε προετοιμασμένοι. Στον τομέα της εργασίας θα έχετε καλά νέα. Μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάποιος πονοκέφαλος ή οσφυαλγία.

ν

ΔΙΔΥΜΟΙ  (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αυτόν τον Σεπτέμβριο οι Δίδυμοι θα βρεθούν σε ένα σταυροδρόμι και μπορεί να είναι απίστευτα τυχεροί ή άτυχοι, ανάλογα με τις βάσεις που έχουν βάλει στο παρελθόν. Το μυστικό αυτής της περιόδου είναι η υπομονή. Αντί να ασχοληθείτε βιαστικά με τις λεπτομέρειες των γεγονότων που φαίνονται σημαντικά, είναι καλό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να παρακολουθήσετε τα γεγονότα να εξελίσσονται χωρίς να επεμβαίνετε. Να περιμένετε σημαντικές αλλαγές. Γι’ αυτό εξοικονομήστε δυνάμεις και πόρους που σε άλλη περίπτωση θα είχαν σπαταληθεί σε ασήμαντα ζητήματα.

Στον χώρο εργασίας, οι Δίδυμοι δεν πρέπει να κάνουν άσκοπες προσπάθειες να αποδείξουν την αξία τους. Εάν υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος, μείνετε συγκεντρωμένοι και να τον επιδιώξετε ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την καριέρα, θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια. Δεν πρέπει ωστόσο να σπαταλήσετε όλες τις δυνάμεις σας, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό. Αν και μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό με βάση την προσωπική ορμή και κίνητρο.

Τον Σεπτέμβριο η ένταση των συναισθημάτων σας θα επηρεάσει τις σχέσεις σας. Το κλειδί είναι η επικοινωνία και η κατανόηση των αναγκών του/της συντρόφου σας. Δεν αποκλείεται να έχετε οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη από τον πατέρα, τον μεγαλύτερο αδερφό ή το αφεντικό σας. Επιπλέον, μια απροσδόκητη βοήθεια θα μπορούσε να προέλθει από ένα εξέχον άτομο με επιρροή. Την περίοδο αυτή θα ξεκινήσει μια νέα ρομαντική σχέση. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το λαιμό ή τους ώμους σας.

ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22 Ιουνίου – 23 Ιουλίου)

Τον Σεπτέμβριο οι Καρκίνοι θα βρουν παρηγοριά στη μάχη τους ενάντια σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, όσοι έχουν δικές τους επιχειρήσεις θα μείνουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των εργασιών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επικεντρωθούν στα καθήκοντα που έχουν. Οι καιρό απαιτούν ισορροπία. Η υπερεκτίμηση του εαυτού και η προσπάθεια για ύψη που αυτή τη στιγμή είναι απλησίαστα, μπορεί να οδηγήσουν σε αχρείαστα προβλήματα. Χρειάζεται αντικειμενικότητα και μέτρο για να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές.

Για όσους Καρκίνους εργάζονται για κάποιον άλλο, ο Σεπτέμβριος είναι περίοδος επιταχυνόμενης προόδου. Στον αισθηματικό τομέα, ο Σεπτέμβριος είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και εμβάθυνσης των συναισθημάτων. Είναι δηλαδή μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξερευνήσετε τα εσωτερικά σας συναισθήματα και τον αντίκτυπό τους στις σχέσεις με τους άλλους.

Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα έχουν να επιλέξουν μέσα από πολλές αισθηματικές περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να προσεγγίσουν το ταίρι τους όχι μόνο σε εγκεφαλικό επίπεδο. αλλά και σε συναισθηματικό και σωματικό. Η περίοδος προσφέρεται για εκτόνωση της έντασης. Εστιάστε στη χαλάρωση και στη μείωση του άγχους μέσω του διαλογισμού, και αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Εμπιστευτείτε την ανώτερη δύναμη και όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους.

ν

ΛΕΩΝ  (24 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Για τους Λέοντες ο Σεπτέμβριος θα είναι μια αξιοπρεπής, αλλά όχι απόλυτα ικανοποιητική περίοδος. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στη δράση και τη στρατηγική σκέψη. Η έμφυτη εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, δείτε αν ορισμένες κατευθύνσεις πρέπει να εγκαταλειφθούν και εστιάστε στις πιο υποσχόμενες προοπτικές. Ο εξορθολογισμός της επιχείρησής σας μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Η προσεκτική ανάλυση και η λήψη στρατηγικών αποφάσεων θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αν είστε εργαζόμενοι, είναι σημαντικό να αδράξετε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται. Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος δυνατότητες και δεν θα ήταν συνετό να παραβλέψετε οποιοδήποτε άνοιγμα. Η υποστήριξη από μια γυναίκα αφεντικό, ή κάποια άλλη γυναίκα του κύκλου σας θα σας βοηθήσει να διαπρέψετε.

Στο μέτωπο του έρωτα, αυτή η περίοδος δίνει στους Λέοντες την ευκαιρία να πετύχουν την επιθυμητή κατάσταση στις σχέσεις τους. Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Το πάθος και η ενέργειά σας θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια στην αγάπη. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την ανάγκη σας για ελευθερία με την επιθυμία σας για βαθύτερες συνδέσεις. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να συμβάλει στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά ευνοϊκός για όσους βρίσκονται κάτω από την επιρροή της Παρθένου. Αν και τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά, είναι σημαντικό να λαμβάνει κανείς υπόψη του τις εξωτερικές ευκαιρίες και να μην περιορίζει τον εαυτό του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους έχουν δικές τους επιχειρήσεις. Αποφύγετε να είστε στενόμυαλοι και αγκαλιάστε μια ευρεία προοπτική, σκεπτόμενοι όσο το δυνατόν ευρύτερα και μακροπρόθεσμα. Μην αφήνετε τα δικά σας επιτεύγματα να εμποδίζουν το όραμά σας. Είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε εναλλακτικές και δυνατότητες, ακόμη και όταν άλλοι δείχνουν να μην το κάνουν. Οι καιροί είναι ευμετάβλητοι.

Αγκαλιάστε συνεργασίες και εξετάστε διαφορετικές προοπτικές που μπορεί να αποφέρουν μεγάλα οφέλη. Πολλαπλές απόψεις μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που διαφορετικά θα είχαν χαθεί. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο θα ενισχύσει τη λήψη αποφάσεων, αλλά θα ανοίξει και νέους δρόμους για την επιτυχία.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, μια παρόμοια προσέγγιση θα δώσει θετικά αποτελέσματα, αν και με διαφορετικό τρόπο. Για τους παντρεμένους Παρθένους μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις που αφορούν στενά μέλη της οικογένειας ή φίλους. Το να είναι κανείς ειλικρινής, πρωτίστως με τον εαυτό του, είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και διαχείριση αυτών των καταστάσεων.

Οι ελεύθεροι μπορεί να μπουν στον πειρασμό να διεκδικήσουν αυτό που δεν τους ανήκει. ή να αντιμετωπίσουν μια παρόμοια συμπεριφορά από άλλους. Είναι σημαντικό να αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις. Οι Παρθένοι είναι ικανοί στη διπλωματία και μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να μετριάσουν πιθανές επιπτώσεις.

ν

ΖΥΓΟΣ  (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Για τους Ζυγούς, ο Σεπτέμβριος εγκαινιάζει μια ενδιαφέρουσα περίοδο. Ένα ορισμένο επίπεδο απερισκεψίας συνυπάρχει με την τύχη, με αποτέλεσμα ακόμη και τα πιο κρίσιμα λάθη θα μπορούσαν να συγχωρεθούν και να διορθωθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε εσκεμμένα λάθη, αλλά να πειραματιστείτε με τόλμη σε νέους τομείς.

Στα επαγγελματικά, ο Σεπτέμβριος ο Σεπτέμβριος αποτελεί πύλη για μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά για πολλές νίκες στο μέλλον. Η περίοδος υπόσχεται εξαιρετικές ευκαιρίες για να μεταβείτε στα επιθυμητά ύψη και να θέσετε ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.

Στο μέτωπο της αγάπης, μπορεί να παρουσιαστούν πολλές κατευθύνσεις. Το ποια ακολουθήσετε θα το επιλέξετε εσείς. Γενικά μιλώντας, ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για την ερωτική σας ζωή. Σαν Ζυγός ξέρετε να διατηρείτε ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις. Αυτός ο μήνας θα είναι κατάλληλος για να λύσετε τυχόν διαφωνίες και να βρείτε κοινά σημεία με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα προσελκύσετε κάποιον που εκτιμά την ισορροπία και τις καλές συζητήσεις. Σε γενικές γραμμές είναι μια ενθαρρυντική περίοδος για να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους και να στοχεύσετε ακόμη πιο ψηλά.

ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Για τους Σκορπιούς, ο Σεπτέμβριος είναι εποχή κάθαρσης και αποτοξίνωσης – σωματικής, ψυχικής και διανοητικής. Αν έχετε μαζέψει πολλά σκουπίδια καλό είναι να τα πετάξετε για να μην σαν βαραίνουν. Έτσι, με ανανεωμένες δυνάμεις, θα μπορέσετε να μεγαλουργήσετε στο μέλλον.

Στον επαγγελματικό τομέα η περίοδος είναι πολλά υποσχόμενη είτε εργάζεστε για κάποιον άλλον είτε έχετε δική σας επιχείρηση. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε πάση θυσία τις αντιπαραθέσεις.

Και στη δουλειά και στον έρωτα το πάθος και η αποφασιστικότητά σας θα ξεχωρίσουν αυτόν τον μήνα, επιτρέποντάς σας να εμβαθύνετε τις σχέσεις και να ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και προκλήσεις.

Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και οι δύο. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γοητευθείτε από κάποιον που θα σα κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση να είστε ανοιχτοί και να επικοινωνείτε ξεκάθαρα με τον/τη σύντροφό σας.

ν

ΤΟΞΟΤΗΣ  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Σεπτέμβριος είναι για τους Τοξότες ένας μήνας για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Στον επαγγελματικό τομέα, οι Τοξότες που έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις μπορούν να προσδοκούν μια σταθερή αύξηση των εσόδων. Είναι σημαντικό να ενεργήσουν έγκαιρα, αλλά χωρίς περιττή βιασύνη. Ενώ μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες, είναι σημαντικό να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην κύρια κατεύθυνσή τους και να μην επηρεάζονται από λιγότερο ουσιαστικά εγχειρήματα.

Εάν είναι στην υπηρεσία άλλων, καλό είναι να μην προσπαθούν για ιδανικές επιδόσεις. Το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού. Ας επικεντρωθούν στην εκπλήρωση των επαγγελματικών τους ευθυνών, χωρίς να περιμένουν άμεσες ανταμοιβές ή αναγνώριση.

Συμβουλή: Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές και τις ευκαιρίες που φέρνει αυτός ο μήνας. Η διαφάνεια και το περιπετειώδες πνεύμα σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε νέους δρόμους και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από κοινές νέες εμπειρίες. Οι ελεύθεροι, μπορεί να νιώσουν έλξη από κάποιο πρόσωπο που έχει διαφορετικό υπόβαθρο.

ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Τον Σεπτέμβριο, οι Αιγόκεροι μπορούν να προσβλέπουν σε οικονομικά οφέλη, ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια αναταραχή στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Είναι σημαντικό να μην λαμβάνετε αυτές τις προκλήσεις πολύ προσωπικά, καθώς διαφορετικές εβδομάδες του μήνα μπορεί να φέρουν διαφορετικές συνθήκες.

Στον τομέα εργασία μπορείτε να φτάσετε σε σημαντικά ύψη χωρίς θυσίες. Ωστόσο, όσοι εργάζονται για τον εαυτό τους είναι σημαντικό να θυμούνται ότι ο τελικός στόχος δεν δικαιολογεί οποιοδήποτε μέσο. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ηθικές συνέπειες των πράξεών σας, ειδικά όταν προσπαθείτε να πετύχετε έναν μεγάλο στόχο.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την ανάληψη ορισμένων κινδύνων, ή έχοντας το θάρρος να αναγνωρίσετε την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν περισσότερη σταθερότητα στην ερωτική τους ζωή. Οι σχέσεις θα αποκτήσουν πιο σταθερές βάσεις εάν επικεντρωθείτε σε μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι είναι πιθανό να συναντήσουν κάποιον που εκτιμά την αποφασιστικότητα και τους στόχους τους. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζετε καλά πριν αναλάβετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις.

ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  (22 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Τον Σεπτέμβριο οι Υδροχόοι θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για ν’ αποφύγουν δύσκολες καταστάσεις. Οι προσπάθειές τους δεν θα μείνουν χωρίς αντίκρισμα. Υπάρχει πιθανότητα σημαντικής αύξησης της κερδοφορίας για τους επιχειρηματίες, ενώ όσοι δεν εργάζονται για τον εαυτό τους δεν αποκλείεται ν’ αποκτήσουν μια νέα θέση ή να προχωρήσουν στην τρέχουσα καριέρα τους.

Ενώ πολλά πράγματα μπορεί να προχωρήσουν σύμφωνα με το σχέδιο και να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες, είναι σημαντικό να μην υποτιμάτε τους αντιπάλους. Η επικριτική θέση των άλλων μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της περιόδου. Τα άστρα συνιστούν την άμεση αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων και τη συμμετοχή σε μια γενναία και αδίστακτη αντεπίθεση. Η κατά μέτωπο αντιμετώπιση των αντιπάλων μπορεί να οδηγήσει στην επίλυση των προβλημάτων και ν’ ανοίξει το δρόμο για μελλοντική επιτυχία.

Όσον αφορά τον έρωτα, οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να περάσουν από αλλαγές αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Η ικανότητά σας να σκέφτεστε έξω από τα κουτάκια θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους δεσμούς και να βρείτε νέους δρόμους στην αγάπη. Οι ελεύθεροι θα νιώσουν έλξη για μοναδικούς και διεγερτικούς ανθρώπους. Να είστε ο εαυτός σας και αφήστε την αγάπη να αναπτυχθεί φυσικά.

ν

ΙΧΘΥΕΣ  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τελευταίοι αλλά όχι έσχατοι, οι Ιχθύες θα έχουν τον Σεπτέμβριο ευνοϊκά οικονομικά αποτελέσματα. Ωστόσο, μπορεί ταυτόχρονα να βιώσουν ορισμένες ταραχώδεις στιγμές στις προσωπικές σχέσεις. Καλό είναι να μην πάρετε αυτές τις προκλήσεις πολύ προσωπικά, καθώς οι διαφορετικές εβδομάδες του μήνα μπορεί να αποφέρουν διαφορετικές συνθήκες και αποτελέσματα.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερες θυσίες. Ο Σεπτέμβριος είναι εποχή εμβάθυνσης της σχέσης μας με αγαπημένα πρόσωπα. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας και να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς. Οι ελεύθεροι Ιχθύες πιθανόν να προσελκύσουν συμπονετικούς συντρόφους. Φροντίστε να διατηρείτε υγιή όρια και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Η περίοδος ευνοεί να θέσετε συγκεκριμένους στόχους. Είστε λίγο αναβλητικοί και μερικές φορές αφήνετε τα πράγματα να κάνουν κουμάντο από το να έχετε τον έλεγχο της μοίρας σας. Σκεφτείτε καλά και πάρτε κάποιες σημαντικές αποφάσεις αυτή την εποχή, αποφάσεις που θα αλλάξουν τη μοίρα σας και θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Μην περιμένετε να το κάνουν για εσάς άλλοι.
ν

 


Translate this post