Ο κορονοϊός εμφανίστηκε στις ΗΠΑ πολύ πριν από την Ουχάν, ισχυρίζονται Κινέζοι επιστήμονες (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο κορονοϊός εμφανίστηκε στις ΗΠΑ πολύ πριν εμφανιστεί στην Ουχάν, ισχυρίζονται σε μελέτη τους τέσσερις Κινέζοι επιστήμονες.

Αμερικανικό δάκτυλο «βλέπουν» οι Κινέζοι επιστήμονες στην Covid-19. Πηγή: AFP

ν

Η ΚΙΝΑ περνά στην αντεπίθεση. Τέσσερις Κινέζοι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας μαθηματικά μοντέλα, υποστηρίζουν ότι τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού εμφανίστηκαν μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου 2019 στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, πολύ πριν το ξέσπασμα της επιδημίας στην Ουχάν της Κίνας, αναφέρει το RT.

«Τα αποτελέσματα των υπολογισμών μας δείχνουν ότι η επιδημία Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισε να εξαπλώνεται κατά πάσα πιθανότητα γύρω στον Σεπτέμβριο του 2019», αναφέρει το έγγραφο των 14 σελίδων που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στο ChinaXiv, ένα αποθετήριο που ανήκει στην Εθνική Βιβλιοθήκη Επιστημών της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, αναφέρει το RT.

Την ερευνητική μελέτη υπογράφουν οι Zhouwang Yang, Yunhe Hu και Zhiwei Ding από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας, μαζί με τον Tiande Guo από το Πανεπιστήμιο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών.

Εμφανίστηκε πρώτα σε 11 πολιτείες
των ΗΠΑ πριν από την Κίνα

Επισήμως, το πρώτο κρούσμα Covid-19 στις ΗΠΑ καταγράφηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020, περίπου ένα μήνα μετά το ξέσπασμα της επιδημίας στην κινεζική πόλη Ουχάν. Οι Κινέζοι ερευνητές, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι υπάρχει 50% πιθανότητα εμφάνισης των πρώτων κρουσμάτων σε 11 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, πριν από αυτή την ημερομηνία.

Τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2019 στο Ρόουντ Άιλαντ και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στο Ντελαγουέρ.

Οι Κινέζοι ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία από νοσοκομεία των βορειοανατολικών πολιτιών των ΗΠΑ ‒Μασαχουσέτη, Βερμόντ, Νιού Χάμσαϊρ, Κονέκτικατ, Ρόουντ Άιλαντ, Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Ντέλαγουερ, Πενσυλβάνια, Μέριλαντ και Βιρτζίνια‒ αλλά και από περιφέρειες του Μίσιγκαν και της Λουιζιάνας.

Μεγάλο μέρος της μελέτης επικεντρώνεται στο Μέριλαντ, και συγκεκριμένα στο Φορτ Ντέτρικ (Fort Detrick), μια βάση του αμερικανικού στρατού που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα και ανάπτυξη βιολογικών όπλων κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με συμμετοχή της CIA, και τώρα φιλοξενεί το πρόγραμμα βιολογικής άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών.
ν

Προσωπικό στο εργαστήριο βιοασφάλειας-4 στο Ιατρικό Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων του Αμερικανικού Στρατού στο Φορτ Ντέτρικ το 2002. Πηγή: Olivier Douliery /Agence France-Presse
ν

Να σημειωθεί ότι πολλοί Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα προτείνει ότι ο ιός μπορεί να προήλθε από εκεί, σε αντίθεση με τις εικασίες των ΗΠΑ ότι προήλθε από την ενίσχυση ενός ιού των νυχτερίδων, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν (WIV).

Τότε όλοι πίστευαν ότι ο κορονοϊός προήλθε από τους Κινέζους. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Η επονομαζόμενη υπόθεση «διαρροής εργαστηρίου» επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση που έδωσαν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται EcoHealth Alliance, η οποία συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για τη διεξαγωγή έρευνας για τον κορονοϊό των νυχτερίδων.

Σχέδιο μόλυνσης κινεζικών νυχτερίδων

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η διαδικτυακή ερευνητική ομάδα DRASTIC που ασχολείται με την έρευνα της Covid, δημοσίευσε έγγραφα που φέρεται να διέρρευσαν από έναν πληροφοριοδότη, που δείχνουν ότι η EcoHealth Alliance ζήτησε επίσης 14 εκατομμύρια δολάρια από την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency = Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνών του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ) το 2018 για τη μόλυνση νυχτερίδων με τροποποιημένους κορονοϊούς στη νότια Κίνα. Τελικά η πρόταση απορρίφθηκε ως πολύ επικίνδυνη.

Οι τέσσερις Κινέζοι ερευνητές ισχυρίζονται τέλος, ότι «μια σειρά από προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Βραζιλία και άλλες χώρες είχαν δεχθεί επίθεση από τον κορονοϊό πολύ πριν από την εμφάνιση του στην Κίνα».

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η Covid-19 μελετήθηκε και προετοιμάστηκε από Αμερικανούς, κυρίως από εκείνους που έχουν σκοπό την υποδούλωσης της ανθρωπότητας, δηλαδή την ελίτ του πλούτου, με σκοπό αφενός τη μείωση του πληθυσμού της ανθρωπότητας, αφετέρου την αύξηση της παγκόσμιας επιρροής τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Άγγλος συγγραφέας Ντέιβιντ Ίκε αναφέρεται στο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού της Γης από μια ομάδα υπερπλουσίων, το οποίο σήμερα είναι γνωστό ως Great Reset. Το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους.
ν

COVID – Πριν 10 Χρόνια ο David Icke για το μαζικό πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού | Εφημερίδα Μαΐστρος
ν

ν

 


Translate this post