Ο Ίλον Μασκ άνοιξε οίκο μόδας ΑΙ για πολιτικούς και άλλους ηγέτες (vid)

Κατηγορία NEWS, Καινοτομίες

TRENDING  | Ενημ. 22/07/2024, 17:42

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Τζο Μπάιντεν, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ακόμη και η Καμάλα Χάρις ντύνονται πλέον στον οίκο μόδας του Ίλον Μασκ!

Τρία μοντέλα στην πασαρέλα: ο εξαντλημένος από τη διακυβέρνηση του κόσμου Τζο Μπάιντεν, ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι και –ποιος άλλος– ο ίδιος ο Ίλον Μασκ αυτοπροσώπως! Image: X

v

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ Σύμβουλος της Tesla, Ίλον Μασκ, μοιράστηκε τη Δευτέρα ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) και περιείχε μια εικονική επίδειξη μόδας με εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις. Το βίντεο παρουσιάζει κάθε ηγέτη με μοναδική, φουτουριστική ενδυμασία, καθώς περπατά σε έναν ψηφιακό διάδρομο.

Στη σχετική ανάρτηση στο Χ, ο Μασκ γράφει: «Ήρθε η ώρα για μια επίδειξη μόδας AI».

Το βίντεο ξεκίνησε με τον Πάπα Φραγκίσκο ντυμένο με ένα λευκό πανωφόρι, που μοιάζει με πολυτελές χειμωνιάτικο παλτό, σφιγμένο στη μέση με μια χρυσή ζώνη.
ν


ν

Ο Πάπας κρατά στο ένα χέρι έναν μεγάλο, περίτεχνο σταυρό και στο άλλο ένα δοχείο αγιασμού.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εμφανίζεται στο βίντεο μόδας της ΤΝ φορώντας ένα ζωντανό, πολύχρωμο σύνολο. Η στολή περιλαμβάνει ένα μακρύ, εφιαλτικό παλτό με διάφορα γεωμετρικά σχέδια και σύμβολα, που συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία. Ο Μόντι φορά επίσης σκούρα γυαλιά ηλίου, προσθέτοντας μια κομψή και σύγχρονη πινελιά στην εμφάνισή του.

Όπως τα τοπ μοντέλα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εμφανίζεται με διάφορα σύνολα, όπως μια στολή Goku, μια στολή μπάσκετ και ρούχα εμπνευσμένα από πολεμιστές.

Το βίντεο της τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζει επίσης τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν με ένδυμα Louis Vuitton, ενώ ο Μπάιντεν κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι φορώντας γυαλιά ηλίου. Ο ίδιος ο Μασκ εμφανίζεται με μια φουτουριστική στολή Tesla και X που τον κάνουν να μοιάζει με υπερήρωα.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν περπατά στην πασαρέλα με ένα φαρδύ, μακρύ ένδυμα με κουκούλα κι ένα χοντρό χρυσό κολιέ

Άλλες αξιοσημείωτες εμφανίσεις είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ με ένα iPad στο λαιμό του, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό με κόκκινο φόρεμα και η πρώην πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι με ένα λαμπερό φόρεμα Supreme.

Από την επίδειξη μόδας δεν λείπει ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος φορά ένα έντονο κόκκινο ρούχο καλυμμένο με παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα μοτίβα με αρκουδάκια, συμπεριλαμβανομένης μιας ασορτί τσάντας.

Καλή διασκέδαση!
ν

 


Translate this post