Άστρα & Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2024

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Μηνιαίες προβλέψεις

AΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  | Ενημ. 29/09/2024, 16:58

Posted by Youmagazine Staff

 

 

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια. Μηνιαίο ωροσκόπιο για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Image: Pixabay / News Media

v

Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ του 2024 είναι εδώ και φέρνει μερικές συναρπαστικές αλλαγές για όλους. Καθώς ο καιρός αλλάζει και οι μέρες γίνονται πιο δροσερές, τα αστέρια επιφυλάσσουν κάποιες εκπλήξεις για κάθε ζώδιο. Είτε αναζητάτε τον έρωτα, την επιτυχία ή την προσωπική ανάπτυξη, αυτός ο μήνας έχει κάτι για εσάς.

Ουσιαστικά ο μήνας αυτός ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου με την δακτυλιοειδή έκλειψη του Ήλιου στον Ζυγό και τη Νέα Σελήνη σε αντίθεση. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο μήνας θα οδηγήσει σε κάποιες νέες πόρτες, πόρτες που ίσως δεν ξέρατε ότι θα μπορούσαν να ανοίξουν για εσάς και που σας γνέφουν να τις περάσετε. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει και ο Οκτώβριος είναι η απόδειξη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 9 Οκτωβρίου 2024 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2025. Ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό του τι λειτουργεί και τι όχι.

Στις 12 του μήνα ο Πλούτωνας γίνεται ορθόδρομος και μας ζητά να πούμε αντίο σε κάποιο τομέα της ζωής μας. Τέλος, ο Ερμής στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στον Τοξότη, μας ενθαρρύνουν να βάλουμε τον έρωτα στη ζωή μας.

Ας δούμε, λοιπόν, τι κρύβει αυτός ο μήνας για κάθε ζώδιο

ν

ΚΡΙΟΣ  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η ευκαιρία χτυπάει την πόρτα. Τον Οκτώβριο του 2024, οι Κριοί μπορούν να προσβλέπουν σε σημαντικά επιτεύγματα όσον αφορά τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες. Η ισχυρή τους προσωπικότητα θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επιτρέποντάς τους όχι μόνο να δημιουργήσουν εξωτερικές συνεργασίες αλλά και να γίνουν η καρδιά της δικής τους ομάδας εργασίας. Αυτό το αυξημένο χάρισμα και η ηγετική παρουσία τους θα δώσουν αναμφίβολα σημαντική ώθηση στην αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε εργασίας εκτελείται. Οι Κριοί είναι ο θεμέλιος λίθος κάθε σημαντικής επιχείρησης!

Αν κάποιος Κριός σκέφτεται αλλαγή δουλειάς, παρά τις δυσκολίες των καιρών, θα έχει εκπληκτική επιτυχία σε αυτή του την προσπάθεια. Λόγω της εξαιρετικής ευφυΐας του θα προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο περιβάλλον και θα δείξει την αξία του ως ειδικευμένος και πολύτιμος συνεργάτης.

Προσωπικό μήνυμα. Στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να αισθανθείτε πίεση, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Σαν φυσικοί ηγέτες που είστε, μπορείτε να διαχειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να πάρετε τον έλεγχο, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να κάνετε τις σωστές επιλογές. Προς το τέλος του μήνα, οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο σημαντικές και θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο να είστε ανεξάρτητοι και να υποστηρίζετε τους άλλους.

ν

ΤΑΥΡΟΣ  (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Ανανέωση και νέα αγάπη. Για τους Ταύρους ο Οκτώβριος υπόσχεται μεγάλες ποσότητες αγάπης! Οι ακριβείς λόγοι γι’ αυτό το κύμα αγάπης μπορεί να διαφέρουν. Μπορεί οι σύντροφοί τους να ερωτευτούν τον Ταύρο με ανανεωμένο πάθος και ένταση, ή μπορεί να προκύψουν συναισθήματα ζήλιας, που θα οδηγήσουν σε αναζωπύρωση της επιθυμίας. Όποια και αν είναι η αιτία, ο μήνας θα σημαδευτεί από επισκέψεις σε εστιατόρια, βόλτες στα αγαπημένα σας μέρη κι ένα μουσικό σκηνικό που θα εντείνει το πάθος μεταξύ σας, οδηγώντας σας κατευθείαν στο κρεβάτι.

Οι ελεύθεροι Ταύροι θα βιώσουν επίσης μια ζωντανή κοινωνική ζωή και θα δεχτούν προσκλήσεις για συγκεντρώσεις, στις οποίες θα γνωρίσουν νέα πρόσωπα. Αν και δεν θα υπάρχουν σταθερές μακροπρόθεσμες σχέσεις, ο ίδιος ο μήνας αυτός δεν θα είναι καθόλου δυσάρεστος.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, οι Ταύροι μπορούν να προσβλέπουν σε αύξηση των δημιουργικών τους ικανοτήτων, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με την τέχνη του λόγου. Συγγραφείς, ποιητές και δημοσιογράφοι θα λάμψουν αυτό το μήνα.

Προσωπικό μήνυμα. Ο Οκτώβριος είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικονομικά σας. Κανό είναι να κάνετε έναν προϋπολογισμό ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια μικρή παράπλευρη δουλειά. Μπορεί να λάβετε κάποια απροσδόκητα νέα για τα οικονομικά σας γύρω στα μέσα του μήνα και θα μπορούσαν να αλλάξουν τα σχέδιά σας.

ν

ΔΙΔΥΜΟΙ  (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Η φιλία μετατρέπεται σε αγάπη. Αυτό το μήνα, οι Δίδυμοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια προσπάθεια για να βελτιώσουν τους χώρους διαβίωσής τους, δημιουργώντας ένα ιδανικό καταφύγιο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλο τον Οκτώβριο, είναι προφανές ότι η επιθυμία για ομορφιά και άνεση θα ωθήσει τους περισσότερους Διδύμους να ασχοληθούν με ανακαινίσεις και ανανεώσεις. Ακόμα κι αν μένουν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα, θα καταβάλουν σημαντική προσπάθεια και πόρους για να κάνουν το περιβάλλον διαβίωσής τους όσο το δυνατόν πιο άνετο, ευθυγραμμίζοντάς το με τη μοναδική τους αίσθηση εσωτερικής αισθητικής.

Αυτή την περίοδο, πολλά ειδύλλια θα ξεκινήσουν από τη φιλία. Ο νέος φίλος ή φίλη θα είναι πρόσωπο σταθερό, πιστό, υποστηρικτικό και δυνατό. Μπορεί να είναι κάποιο ζώδιο της Γης – Αιγόκερως, Παρθένος ή Ταύρος. Ο Οκτώβριος θα είναι μια περίοδος γεμάτη ρομαντισμό και τρυφερότητα

Προσωπικό μήνυμα. Σας αρέσει να μιλάτε, αλλά τον Οκτώβριο πρέπει και να ακούτε. Τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, μπορεί να έχετε κάποιες παρεξηγήσεις με ανθρώπους στη δουλειά ή στο σπίτι. Αλλά μην αγχώνεστε – απλώς κάντε ειλικρινείς συζητήσεις και όλα θα πάνε καλά. Αυτό το μήνα θα αισθανθείτε την ανάγκη να μάθετε κάτι νέο, είτε πρόκειται για χόμπι είτε για μια νέα δεξιότητα.

ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22 Ιουνίου – 23 Ιουλίου)

Αλλαγή καρδιάς! Ο Οκτώβριος του 2024 προσφέρει στους Καρκίνους μια απολαυστική «βελούδινη εποχή» γεμάτη με ξενοιασιά, ξεκούραση και γλυκές γνωριμίες. Ακόμα κι αν έχουν ήδη κάνει τις διακοπές τους, η μοίρα θα τους χαρίσει επιπλέον ευκαιρίες για χαλάρωση και ευχάριστες συναντήσεις. Σύντομα ή κοντινά ταξίδια είναι πιθανό να δώσουν ώθηση σε θετικά συναισθήματα. Αυτά τα ταξίδια, ακόμα κι αν αρχικά ήταν επαγγελματικά, θα προσφέρουν μια αλλαγή σκηνικού και την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Είναι πιθανό ένα από αυτά τα ταξίδια να οδηγήσει σε μια ανάλαφρη και μη δεσμευτική ρομαντική περιπέτεια, την οποία θα θυμάστε στην υπόλοιπη ζωή σας.

Κάποιες σχέσεις από το παρελθόν θα πεθάνουν για θα γεννηθούν καινούριες. Ένα νέο ειδύλλιο θα αναδυθεί, κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, και ίσως λίγο προκλητικό. Αφήστε το να μεγαλώσει και να πάρει μορφή. Πέρα από το φλερτ, οι σχέσεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν τις προοπτικές να εξελιχθούν σε δυνατές φιλίες. 

Προσωπικό μήνυμα. Ο Οκτώβριος ζητά από εσάς να κάνετε κράτει τις μηχανές. Κάνατε τόσα πολλά για τους άλλους και τώρα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και στη δουλειά σας. Τα μέσα του μήνα θα φέρουν συναισθηματική διαύγεια, βοηθώντας σας να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο και θα είστε έτοιμοι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε.

ν

ΛΕΩΝ  (24 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Εστίαση στον εαυτό. Οι Λέοντες φημίζονται για την υπερδραστήρια ερωτική τους ζωή και την ένταση στις προσωπικές σχέσεις, αλλά αυτό το φθινόπωρο καλό είναι να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αφιερώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους. Να ηρεμήσουν και ν’ αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν πιο ήρεμα.

Αυτό το μήνα. οι Λέοντες θα έχουν απροσδόκητα βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης. Μπορεί να μην σκοντάψουν πάνω σ’ έναν θησαυρό ή να μην κληρονομήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά οι συνθήκες θα ευθυγραμμιστούν προς όφελός τους, συμβάλλοντας στην βελτίωση των οικονομικών τους. Οι θηλυκοί Λέοντες μπορεί να δεχτούν βροχή δώρων από έναν θαυμαστή που έχει αιχμαλωτιστεί από τη γοητεία τους.

Αν και η προοπτική πολλαπλών ερωτικών περιπετειών φαίνεται δελεαστική, είναι σημαντικό για τους Λέοντες να είναι προσεκτικοί και να αντισταθούν στον πειρασμό να εμπλακούν σε πάρα πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα.

Προσωπικό μήνυμα. Όπως πάντα, και αυτό το μήνα θα είστε το επίκεντρο της προσοχής. Προσέξτε όμως να μην αναλάβετε πάρα πολλές ευθύνες. Γύρω στα μέσα του μήνα, θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στο να περάσετε χρόνο με φίλους ή να εστιάσετε σε προσωπικά έργα. Το παν είναι η ισορροπία. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η δημιουργικότητά σας θα λάμψει, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να κυριαρχήσει.

ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Ταιριαστές σχέσεις. Ο Οκτώβριος του 2024 θα είναι ένας πραγματικά αξέχαστος μήνας για όσους και όσες γεννήθηκαν στο ζώδιο της Παρθένου. Θα είναι μια περίοδος όπου οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης θα αποφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αφήνοντας ένα μόνιμο αντίκτυπο στη συνολική ευημερία των Παρθένων. Όλα είναι υπέρ τους και οι ευλογίες του ουρανού αφορούν κυρίως την ερωτική τους ζωή!

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Οκτωβρίου για τους Παρθένους είναι η συνεχής συναισθηματική ανάταση. Η θετική διάθεση που θα βιώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη για τη συνολική τους ευημερία. Τελικά, τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να είσαι σε σταθερά καλή διάθεση;

Η συνάντηση με έναν εκπρόσωπο από κάποιο ζώδιο της φωτιάς –Λέοντα, Κριό ή Τοξότη– μπορεί να σας μείνει αλησμόνητη. Ο Οκτώβριος είναι μια περίοδος θετικής ενέργειας, που επιτρέπει στους Παρθένους να λάμψουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Προσωπικό μήνυμα. Ο Οκτώβριος είναι η ιδανική περίοδος για να οργανωθείτε. Είτε πρόκειται για το σπίτι, τη δουλειά ή τις σχέσεις, είστε έτοιμοι να αναμορφώσετε τα πράγματα. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι παραγωγικό και θα αισθάνεστε καλά που θα διαγράψετε πράγματα από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Στα μέσα του μήνα, θα αρχίσετε να σκέφτεστε τους μελλοντικούς σας στόχους. Είναι μια καλή στιγμή για προγραμματισμό των κινήσεών σας και για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

ν

ΖΥΓΟΣ  (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Μια τυχαία συνάντηση. Για τους Ζυγούς, ο Οκτώβριος θα είναι ένας δραστήριος μήνας, με τους αντιπροσώπους του ζωδίου να καλύπτουν συχνά σημαντικές αποστάσεις. Αυτές οι κινήσεις πιθανότατα θα υποκινούνται από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά ακόμη και αν δεν υπάρχουν τέτοιες υποχρεώσεις, οι Ζυγοί δυσκολεύονται να μείνουν ακίνητοι. Πάντα αναζητούν κάτι μεγάλης σημασίας, και παρ’ όλο που και οι ίδιοι δεν είναι πάντα σε θέση να προσδιορίσουν τι ακριβώς θέλουν, το αναζητούν είτε είναι ένα προαίσθημα, ή απλώς μια ανήσυχη προσμονή του επικείμενου χειμώνα.

Ωστόσο, η ασταθής συναισθηματική κατάσταση που βιώνουν οι Ζυγοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να γίνει πηγή πιθανών ζητημάτων. Στη βιασύνη τους να φτάσουν γρήγορα στα ραντεβού, μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι σε κάποια ατυχήματα στο δρόμο. Η ζημιά που μπορεί να προκληθεί στην υγεία ή στα οικονομικά τους ως αποτέλεσμα της προσπάθειας αποφυγής μιας απλής καθυστέρησης πέντε λεπτών, θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ ακριβό τίμημα.

Στη διάρκεια αυτών των κινήσεων είναι πιθανό να συναντήσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους παρασύρει, καθώς η χημεία θα είναι ισχυρή, άμεση και μοναδική. Και όλα αυτά από μια σύμπτωση, από μια τυχαία συνάντηση.

Προσωπικό μήνυμα. Ο Οκτώβριος έχει να κάνει με την εξεύρεση ισορροπίας στη ζωή σας, ειδικά μεταξύ εργασίας και σχέσεων. Γύρω στην τρίτη εβδομάδα, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις, αλλά έχετε τη δύναμη να κρατήσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Μέχρι το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει και θα νιώσετε ότι έχετε μεγαλύτερο έλεγχο.

ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ένα όνειρο γίνεται αυτό το μήνα πραγματικότητα. Οι Σκορπιοί ξεκινούν κάτι νέο, συναρπαστικό, κάτι προσωπικό για το οποίο μόχθησαν πολύ και ίσως ακόμη και λίγο επικίνδυνο – οι άλλοι το επιδοκιμάζουν ή το αποδοκιμάζουν όποτε ακούνε γι’ αυτό. Και λοιπόν; Οι Σκορπιοί θα κάνουν αυτό που κάνουν πάντα! Γνωρίζουν ότι η προσπάθειά τους θα στεφθεί με επιτυχία, καθώς στην πορεία θα συναντήσουν ένα ζώδιο της Γης που θα τους προσφέρει στήριξη, ασφάλεια και προστασία.

Στον οικονομικό τομέα, οι Σκορπιοί θα σημειώσουν αύξηση του εισοδήματός τους. Ωστόσο, ανάλογα θα αυξηθούν και τα έξοδά τους. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις σπατάλες και να ελέγχοντας αυστηρά τα έξοδά τους. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να επωφεληθούν πραγματικά από το αυξημένο εισόδημά τους.

Τον Οκτώβριο, οι Σκορπιοί θα βρεθούν περιτριγυρισμένοι από φιλικά άτομα. Ωστόσο, θα κλίνουν εκ φύσεως σε αυτούς που μπορεί να γίνουν έμπιστοι φίλοι και οι οποίοι θα ανταποδώσουν με το ίδιο επίπεδο προσκόλλησης και πίστης. Αυτή η γνήσια αφοσίωση στη φιλία θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα στις νέες γνωριμίες, καθώς δείχνει την πίστη και την ακεραιότητα του Σκορπιού. 

Προσωπικό μήνυμα. Ο Οκτώβριος σε ωθεί να αφήσεις όλα εκείνα που δεν σε αντιπροσωπεύουν πλέον και δεν σου κάνουν καλό. Μια κακή συνήθεια, μια δύσκολη σχέση ή ένας παλιός τρόπος σκέψης. Αυτό θα το νιώσετε πιο έντονα γύρω στα μέσα του μήνα και μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα νιώσετε ελεύθεροι και έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα.

ν

ΤΟΞΟΤΗΣ  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεσμευτείτε. Με κυβερνήτη τον Δία, οι Τοξότες είναι ευλογημένοι με αφθονία και καλοτυχία, παρ’ όλο που αγωνιούν για το αύριο και απεχθάνονται τις δεσμεύσεις. Ωστόσο, τον Οκτώβριο θα πρέπει να κάνουν κάποιου είδους δέσμευση, συναισθηματική ή επαγγελματική. Κάτω από αυτή την οπτική, θα έχουν έναν παραγωγικό και επιτυχημένο μήνα σε πολλούς τομείς της ζωής. Από την προσωπική υγεία και την επαγγελματική επιτυχία μέχρι τις αισθηματικές σχέσεις.

Καθώς τα φύλλα του φθινοπώρου αρχίζουν να πέφτουν, οι Τοξότες θα διαπιστώσουν ότι τα επίπεδα ενέργειάς τους όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά θα ανθίσουν. Πράγματι, είναι ένα ενδιαφέρον φαινόμενο όπου η ενεργειακή δαπάνη θα προκαλέσει αυξημένη εισροή ενέργειας από το περιβάλλον. Με απλά λόγια, όσο πιο σκληρά εργαστούν οι Τοξότες τον Οκτώβριο, τόσο περισσότερα θα είναι σε θέση να πετύχουν. Σύμφωνα με ένα παλιό αξίωμα, όσα περισσότερα βάζεις, τόσα περισσότερα βγάζεις.

Προσωπικό μήνυμα. Ο Οκτώβριος είναι ευθυγραμμισμένος με την περιπετειώδη φύση σας. Αν αισθάνεστε ανήσυχοι, αυτό σημαίνει ότι τα άστρα σας ενθαρρύνουν να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Είτε πρόκειται για ταξίδια, πραγματικά ή νοερά, είτε για ένα νέο χόμπι, είτε για μια πρόκληση του εαυτού σας στη δουλειά, τώρα είναι η ώρα να δείξετε πόσο καλοί εξερευνητές είστε. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα νιώθετε περήφανοι για όσα θα έχετε καταφέρει.

ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Ανάληψη ελέγχου. Τον Οκτώβριο, οι Αιγόκεροι θα ανεβάσουν ταχύτητα και θα θελήσουν να αναλάβουν τον έλεγχο τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής τους ζωής. Με άλλα λόγια, θα αναλάβουν δράση με μια τολμηρή κίνηση ή ένα θετικό άλμα πίστης. Τα ταξίδια είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για τους Αιγόκερους, πολύ περισσότερο όταν υπάρχει κι ένας σύντροφος με τον οποίο θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Για όσους αναζητούν μια βαθύτερη σύνδεση, η επιλογή ενός συντρόφου του αντίθετου φύλου θα προσθέσει μια νότα ρομαντισμού στα ταξίδια τους. Καθώς θα εμβαθύνουν μαζί σε νέα περιβάλλοντα, μπορεί να πετάξουν σπίθες, που θα οδηγήσουν σε απολαυστικές συναντήσεις. Ο Οκτώβριος υπόσχεται συναρπαστικά ρομάντζα διακοπών για όσους είναι ανοιχτοί σε τέτοιες εμπειρίες.

Από την άλλη μεριά, η ανάδρομη πορεία του Δία αυτό το μήνα θα επηρεάσει τον έκτο οίκο της υγείας σας, κάτι που μπορεί κάλλιστα να σας αναγκάσει να εξετάσετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ αγαπά ο Αιγόκερως τη δουλειά, αλλά αυτή είναι η στιγμή για βαθύτερη έρευνα. Οι Αιγόκεροι πρέπει να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που θέλουν από μια δουλειά και εάν η τρέχουσα κατάσταση τους το παρέχει. Εάν η απάντηση είναι όχι, ήρθε η ώρα να αναζητήσουν μια άλλη πόρτα με περισσότερες ευκαιρίες.

Προσωπικό μήνυμα. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τις σχέσεις. Ο Οκτώβριος είναι μια εποχή για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με την οικογένεια, τους φίλους ή τον σύντροφό σας. Γύρω στη δεύτερη εβδομάδα, μπορεί να δυσκολευτείτε να ισορροπήσετε την εργασία με την προσωπική σας ζωή, αλλά με λίγη προσπάθεια, θα τα καταφέρετε. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  (22 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Η ζωή είναι σχολείο. Οι Υδροχόοι θα πρέπει να παραδεχτούν ότι μια σχέση ή ένα φλερτ δεν οδηγεί πουθενά. Θα πρέπει να δεχτούν την ήττα τους και να αντιληφθούν ότι η ζωή είναι ένα μεγάλο σχολείο στο οποίο όλοι μαθαίνουμε. Καθετί άλλο θα ήταν σπατάλη δυνάμεων και χρόνου.

Σε αυτό συνηγορεί και η ανάδρομη πορεία του Δία στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας και των σχέσεων. Οι Υδροχόοι πρέπει να αντιληφθούν ότι αόρατες δυνάμεις εμπόδισαν την προηγούμενη προσπάθεια, ώστε οι εκπρόσωποι του ζωδίου να αποδεσμευτούν και να προχωρήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο που αξίζει περισσότερο. Καμιά θλίψη, καμιά κατηγόρια.

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στα μέσα του μήνα θα εντείνει τις συζητήσεις σχετικά με τη δουλειά και τα σχέδια ζωής. Οι Υδροχόοι θα πρέπει να θυμούνται πως ό,τι κι αν ονειρευτούν, μπορούν να το πετύχουν.

Προσωπικό μήνυμα. Έχοντας αποδεσμευτεί από το παρελθόν, ο Οκτώβριος είναι μια εξαιρετική στιγμή για μεγάλα όνειρα. Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες και έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Είτε είναι ένα νέο πρότζεκτ στη δουλειά, είτε ένας προσωπικός στόχος, είτε ένα δημιουργικό σχέδιο, τώρα είναι η ώρα να το πετύχετε. Γύρω στα μέσα του μήνα, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε σε κάποιες λεπτομέρειες για να συντομεύσετε την υλοποίηση των σχεδίων. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θα νιώσετε έμπνευση και έτοιμοι να συνεχίσετε να προχωράτε.

ν

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ευτυχισμένοι για πάντα! Για τους Ιχθύες ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας πολλαπλών ανταμοιβών. Ο δέκατος μήνας του έτους, εμποτισμένος με τη μεταμορφωτική ενέργεια του φθινοπώρου, προφητεύει μια μοναδική περίοδο ώριμη για την ανανέωση προσωπικών, επαγγελματικών και ερωτικών σχέσεων. Με απλά λόγια, όσο πιο σκληρά αγωνιστούν οι Ιχθύες τον Οκτώβριο, τόσο μεγαλύτερους θριάμβους θα έχουν.

Από επαγγελματική σκοπιά, οι Ιχθύες πρόκειται να βιώσουν μια αξιοσημείωτη αύξηση της αποτελεσματικότητας, κάνοντας ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός με κάθε προσπάθεια. Κάθε άλμα υπόσχεται μεγαλύτερη επιρροή από το προηγούμενο. Ο Οκτώβριος, επομένως, δεν είναι μόνο μια ευνοϊκή περίοδος για την επιδίωξη νέων εγχειρημάτων αλλά και για να γίνουν ουσιαστικά βήματα στους υπάρχοντες χώρους εργασίας.

Η εύνοια επεκτείνεται και στον ερωτικό τομέα. Οι Ιχθύες θα έχουν πολλές συναντήσεις, αρκεί να θυμηθούν να δώσουν προτεραιότητα στην ανάπαυση και τη φροντίδα του εαυτού τους, κάτι που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας.

Προσωπικό μήνυμα. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή αυτό το μήνα. Για καθετί, θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Είναι αλάθητο. Γύρω στη δεύτερη εβδομάδα, ίσως αντιμετωπίσετε μια κατάσταση κατά την οποία τα ένστικτά σας θα δοκιμαστούν. Μην αμφιβάλλετε στιγμή για τον εαυτό σας — ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο. Αν είστε ελεύθεροι, η συνάντηση με έναν Αιγόκερω στο τέλος του μήνα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους.
ν

 


Translate this post