Αυστραλία: Οικογένεια εντοπίζει παράξενα φώτα πάνω από παραλία (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  | Ενημ. 04/10/2024, 10:18

Posted by Youmagazine Staff

 

Τέσσερα διαφορετικά φώτα εντοπίστηκαν πάνω από μια παραλία στη Δυτική Αυστραλία. Πώς σχολίασαν το παράξενο φαινόμενο οι ντόπιοι.

Τα παράξενα φώτα εμφανίστηκαν πάνω από την παραλία White Hills στη Δυτική Αυστραλία. Image: Facebook

v

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ εντόπισε μια περίεργη ομάδα φώτων πάνω από μια παραλία στη Δυτική Αυστραλία, με αποτέλεσμα πολλοί να διατυπώσουν διάφορες θεωρίες για το παράξενο φαινόμενο στο Διαδίκτυο.

Το πρώτο καταγεγραμμένο ιστορικό θέασης UFO στην Αυστραλία σημειώθηκε το 1868. Ακολούθησε ένα περιστατικό το 1950, δύο περιστατικά το 1966, ένα περιστατικό το 1978, ένα περιστατικό το 1988 και δύο περιστατικά το 1993.

Το πιο διάσημο περιστατικό συνέβη στις 6 Aπριλίου 1966, όταν τρία UFO εμφανίστηκαν πάνω από ένα σχολείο στη Βικτώρια (Westall High School) μπροστά σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές.
ν

Αναπαράσταση στο περιοδικό The Clayton Calendar των ιπτάμενων δίσκων πάνω από το Westall High School τον Ιούνιο του 1966. Το περιστατικό έγινε πρωτοσέλιδο στην Dandenong Journal, στις 14 Aπριλίου 1966. Image: Facebook
ν

Ανεξήγητη μέχρι σήμερα παραμένει επίσης η εξαφάνιση του πιλότου Frederick Valentich. Ο 20χρονος πιλότος χάθηκε πάνω από το Bass Strait το 1978, χωρίς να αφήσει ίχνη, εκτός από μια μυστηριώδη ραδιοφωνική μετάδοση.

Στο τωρινό περιστατικό, μια οικογένεια έκανε διακοπές στην στην παραλία White Hills στο Μπουβάρ (Bouvard), περίπου μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο έξω από το Περθ το βράδυ της Δευτέρας, όταν παρατήρησαν το αινιγματικό θέαμα στον ουρανό.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια σειρά από ευδιάκριτα φώτα να λάμπουν σκορπισμένα στον νυχτερινό ουρανό.

«Είναι τρία, είναι τρία!» ακούγεται ένα παιδί να φωνάζει στο βίντεο.

«Είναι τέσσερα!», ακούγεται μια άλλη φωνή.
ν

Τα φώτα εμφανίστηκαν πάνω από την παραλία White Hills στη Δυτική Αυστραλία. Image: Facebook
v

Ο χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μοιράστηκε το βίντεο σημείωσε ότι «υπήρχαν πολλοί μάρτυρες στη δυτική ακτή της Αυστραλίας».

«Ναι, το είδα, ήταν ηλιοβασίλεμα, οπότε υπήρχε ακόμη πολύς κόσμος εκεί», σχολίασε ένα άλλο άτομο.

«Τα έχω δει (sic) στις 5 το πρωί πριν από μερικούς μήνες σε τέλεια ομοφωνία να αναβοσβήνουν το ένα φως μετά το άλλο πολύ γρήγορα και συνέχιζαν να το κάνουν χωρίς θόρυβο, ήταν πραγματικά περίεργο. Λίγο έξω από το Wembley Downs WA», έγραψε ένας άλλος.
ν

Το φαινόμενο παρατήρησαν πολλοί άνθρωποι στη δυτική ακτή της Αυστραλίας. Image: Facebook
ν

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από μια ομάδα παρατήρησης UFO στο Περθ. Άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διατύπωσαν θεωρίες για το τι μπορεί να προκάλεσε το φαινόμενο.
«Το είδα στο βόρειο τμήμα του Περθ πριν από μερικές εβδομάδες… Στην αρχή νόμισα ότι ήταν μαχητικά αεροσκάφη (που εκτελούσαν) κάποια άσκηση. Τα φώτα ίσως ήταν οι καυστήρες που λάμπουν. Αλλά οι υπάλληλοι ξέρουν ότι ήταν παράξενο», έγραψε ένα άτομο.

Ένας άλλος είπε ότι ήταν διαστημικά συντρίμμια.

«Πάντως δεν ήταν φωτοβολίδες», έγραψε ένας άλλος. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο».

Όπως είπε ο πατέρας της οικογένειας: «Στην αρχή υπήρχαν δύο φωτεινά πορτοκαλί συμπαγή φώτα. Πρώτα έσβησε το ένα και μετά το άλλο. Πέντε λεπτά αργότερα, τα φώτα ήταν τέσσερα, αλλά ένα από αυτά ήταν μια κάθετη πορτοκαλί γραμμή.

»Κατόπιν εξαφανίστηκαν και μετά είδα άλλα δύο μεμονωμένα, λίγα λεπτά μετά από αυτό. Φώναξα τη γυναίκα μου να το δει και αυτή».
ν

The 5 Strangest U.F.O. ENCOUNTERS in Australia | Australian Aliens

v

v

 


Translate this post