Σουρεαλιστική ανακάλυψη στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ  | Ενημ. 17/10/2024, 13:24

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας αιωριστής κινηματογράφησε μια σουρεαλιστική ανακάλυψη την ώρα που πετούσε πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδας της Γκίζας.  

Ο αιωριστής και η απρόσμενη ανακάλυψη που έγινε viral. Image: Supplied

v

ΕΝΑΣ ΑΙΩΡΙΣΤΗΣ την ώρα που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο, εντόπισε το απρόσμενο θέαμα ενός σκύλου που άρχισε να γαβγίζει, στην κορυφή του παλαιότερου από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου!

Το βίντεο δείχνει τον Marshall Mosher να πετάει στον ουρανό της ερήμου με ένα paramotor (μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς). Φτάνοντας κοντά στην 4.500 ετών πυραμίδα, που έχει ύψος 139 μέτρα, είδε στην κορυφή της έναν σκύλο να κάθεται αμέριμνος.

Πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει σε τέτοιο ύψος;
ν

Ο σκύλος καθόταν αμέριμνος στην κορυφή του αρχαιότερου από τα Επτά Θαύματα του κόσμου. Image: Supplied
ν

Ο Marshall Mosher πάνω από το οροπέδιο της Γκίζας με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς γνωστό και ως Παραμοτέρ. Image: Supplied
ν

Ένας άνθρωπος είναι αδύνατο να σκαρφαλώσει χωρίς βοήθεια στην κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα, καθώς οι ογκόλιθοι που την αποτελούν έχουν ύψος 1,5 ή 2 μέτρα. Image: Supplied
ν

«Ένας σκύλος ανέβηκε πάνω στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας!» Έγραψε ο Μόσερ στο Instagram.

Πολλοί στην πλατφόρμα αστειεύτηκαν ότι ο Mosher και οι φίλοι του είχαν συναντήσει τον Άνουβι –τον Αιγύπτιο θεό του Κάτω Κόσμου που συχνά απεικονίζεται με κεφάλι σκύλου– με το κοινό να βαφτίζει το κυνηγόσκυλο “Anubis Pup”.

Κάποιοι ανησύχησαν για την ασφάλεια του σκύλου, αλλά ο Mosher τους καθησύχασε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο και με τον σκύλο που στο μεταξύ είχε κατέβει στο έδφαφος.

«Το αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από τις Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας σήμερα ήταν μια σουρεαλιστική υπενθύμιση ότι κανένα όνειρο δεν είναι πολύ μεγάλο», έγραψε ο Mosher.

«Ζούμε σε μια εποχή όπου το εξαιρετικό είναι εφικτό, περισσότερο από ποτέ. Οπότε γιατί να μην κυνηγήσουμε τη ζωή των ονείρων μας;»

v

v

 


Translate this post